Colorful Cut Crease

  - Annons -

  Dagens sminkning är cool men jag var faktiskt inte så jättenöjd med den haha! Eller slutresultatet blev ju helt ok men jag var vaken så himla tidigt och blev exalterad över att jag hade så mycket tid att sminka mig, men sen blev det inte som jag hade tänkt mig så jag fick rädda situationen lite.

  Så det blir ingen steg för steg idag utan enbart det färdiga resultatet, t.ex. för att min eyeliner var färgglad i tre olika färger först innan jag ångrade mig och gjorde allt svart förutom eyelinervingen. Så själva steg för steg-bilderna skulle ha tagit en rejäl omväg om man säger så :)

  Hoppas ni blir inspirerade ändå!

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Foundation –
  Pixi H2O Skintint (2 Nude)
  Concealer –
  Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Glowy highlighter – Pixi Glow-Y-Powder (London Lustre)
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Rouge – Blush (35)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  - Annons -

  Brynskugga – Benecos Eyebrow Designer (brunette)

  Läppar – Paese Matt Liquid Lipstick (700)

  Vad tycks? :) Jag gillar eyelinervingen väldigt mycket, det blev en snygg detalj!

  Ögonskuggsprimer: Pixi Eye bright primer
  Färgglada ögonskuggor: Paese Neo Eyeshadow
  Svart & vit ögonskugga: Paese Kashmir Eyeshadow
  Brunguldiga ögonskuggor: Paese Opal Eyeshadow Trio (Golden brown)
  Rosa eyelinervinge: Blanda Paese Neo Eyeshadow med Kryolan Cake Liner Sealer
  Svart eyeliner: Kryolan HD Cream Liner
  Mascara: Magnetic Lash Mascara

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish