Colorista Washout #Yellowhair #Pinkhair

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  L’Oréal Paris har kommit ut med nya produkter och färger i deras Colorista Washout-serie med ”2-veckorsfärger” som jag har fått pressutskick på.

  Jag har tidigare visat er resultatet från den turkosa (läs inlägget här) och den burgundy-röda (läs inlägget här) som jag blandade med balsam så att den blev mörkrosa. Och nu kommer även före- och efterbilder på gult och pastellrosa!

  Den gula nyansen i detta inlägg är från pressutskicket, den pastellrosa har funnits sedan tidigare och den har jag köpt själv då Meja fick den i julklapp av mig!

  Eftersom den turkosa satt som berget på mig (har fortfarande gröna toner i håret ett halvår senare) så vill jag inte experimentera mer på mig själv eftersom jag funderar på att boka in tid för blekning hos frisören. Men jag har två goa systerdöttrar som mer än gärna ställer upp. L’Oréal testar på djur, jag testar på barn! Haha hemskt skämt, men sant ;)

  Här är resultaten:

  - Annons -

  Colorista Washout i nyansen #Pinkhair (Adlink) blir verkligen gul! Mila hade denna färg under påskhelgen och ÄLSKADE det! :) Riktigt cool! Jag har bara sett den efter en tvätt än så länge och då ser den lite gulblond ut, försvann ganska mycket men också en hel del kvar.

  Hennes längder är lite blekta sedan tidigare, i hårbotten där håret är helt obehandlat så har inte färgen fäst.

  Så coolt!

  Colorista Washout i nyansen #Pinkhair (Adlink) blev lite persikorosa på Meja när den blandades med hennes egen hårfärg som är lite varmare! Jag blandade ut den lite, lite med balsam för hon var rädd att det skulle bli för rosa. Supernöjd var hon verkligen, tonen är såå snygg!

  Nästa gång skulle hon nog vilja köra två förpackningar och ösa i ordentligt, hellre att det blir mer rosa direkt än att det försvinner efter bara 2 tvättar typ (vilket det här verkar göra, jättemycket försvann redan efter första tvätten).

  - Annons -

  Även Meja har blekta längder, annars hade inte färgen fastnat alls.

  Den här nyansen skulle jag också vilja ha!

  Bra att tänka på: Det är på håret (haha) att en tub räcker till hela håret. Så om du har mycket hår eller vill ha en riktigt intensiv färg så rekommenderar jag att köpa två förpackningar för att vara på den säkra sidan.

  Som uppdatering på Milas tidigare mörkrosa färg så höll den måttet utifrån vad L’Oréal utlovar, den försvann pö om pö varje tvätt och efter ca 2 veckor var den helt borta.

  Jag tror färgen på mig sitter så hårt eftersom 1. blåa och gröna toner fäster hårdare och 2. mitt hår är blekt fler gånger och suger nog upp mer färg än ett som bara blivit blekt en enda gång.

  Hoppas ni tycker det är lite kul att se dom olika! Jag har fler färger hemma (två olika blåa t.ex.) så hojta till om ni vill se dom också så kanske Mila ställer upp när det gula gått ur.

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish