L’Oréal Paris Colorista Washout (före och efter)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Sooo, this happened :) Jag har färgat håret med L’Oréal Paris Colorista Washout #TurquoiseHair !!!

  Här får ni se resultatet samt före och efter:

  L'Oréal Paris Colorista Washout #TurquoiseHair

  Förra helgen testade jag färgsprayen L’Oréal Paris Colorista Spray i ljusblått (som ni kan se i detta inlägg).

  Denna helg gick jag på det tyngre artilleriet med L’Oréal Paris Colorista Washout. Finns på  Lyko.se (Adlink) och det blev så coolt!

  - Annons -

  L'Oréal Paris Colorista Washout turkos

  Jag har fått alla dessa färger som pressutskick och testade som ni ser den turkosa färgen #TurquoiseHair.L'Oréal Paris Colorista Washout steg för steg

  Vad är L’Oréal Paris Colorista Washout?

  Detta är en färg som ska gå att tvätta ur helt men som håller i 4-10 tvättar, till skillnad från sprayen som tvättas ur helt redan nästa tvätt.

  Jag trodde innan att den skulle vara som en väldigt färgstark färgad hårinpackning, men den påminner mer om en vanlig hemma-hårfärg.

  Att tänka på innan

  Färgen fäster mer på ljust och behandlat hår, så vill du ha en knallig färg så bör du bleka håret innan.

  L'Oréal Paris Colorista Washout på blekt hår

  Resultat av Colorista Washout

  Jag är väldigt imponerad över resultatet!

  Intensivt turkost och framför allt väldigt jämnt. Många färgade inpackningar kan bli flammiga på mitt hår men den här färgen är inte flammig någonstans :)

  turkost hår före efter

  Ser verkligen riktigt bra ut tycker jag!

  Förpackning

  - Annons -

  Färgen kommer i en tub och den är färdigblandad så till skillnad från hemmafärger behöver du inte blanda någonting själv.

  recension L'Oréal Paris Colorista Washout

  Det går alltså utmärkt att stänga igen och använda fler gånger om man inte använder hela på en gång.

  omdöme L'Oréal Paris Colorista Washout

  Så använder du L’Oréal Paris Colorista Washout

  1. Tvätta håret med schampo
  2. Föna håret helt torrt(Antar att det ska appliceras i torrt hår för att bara lägga sig utanpå hårstråna eftersom det ska gå att tvätta bort helt, blött hår = öppet fjällskikt. Och att man ska schamponera innan för att det ska fästa bättre utan vårdande ämnen från balsam och stylingprodukter)
  3. Förberedelser – Handskar (medföljer), hårsnodd/klämma om du har långt hår, samt en ful handduk du inte är rädd om för att inte få massa färg på axlar och rygg.

  före och efter L'Oréal Paris Colorista Washout

  4. Applicera i håret. Jag la i hela håret fast inte enda upp i hårbotten. Men man kan applicera hur man vill, slingor o.s.v. :)

  Det går åt ganska mycket, jag gjorde slut på hela flaskan faktiskt. Hade jag snålat hade det blivit lite kvar för några slingor men jag var så rädd att det skulle bli flammigt så körde i alltihop.

  användning L'Oréal Paris Colorista Washout

  5. Verkningstiden varierar beroende på hur intensiv färg du vill ha, upp till 5-20 minuter. Jag hade hela verkningstiden och lite till.

  6. Skölj ur ordentligt. Det står att den är fuktgivande och att det inte behövs balsam. Tycker det låter knasigt eftersom balsam också är till för att stänga hårstrået, men jag lydde och skulle i efterhand rekommendera balsam för tycker att mitt hår känns ganska torrt.

  - Annons -

  7. Sen är det klart! Bara att föna och inspektera resultatet :)

  Hållbarhet L’Oréal Paris Colorista Washout

  Jag har fortfarande inte tvättat håret första gången så jag kan inte ge en egen recension på detta. Men den ska i alla fall tvättas ut mer och mer för varje gång.

  Jag hoppas att den släpper ganska lätt på mitt hår för jag tvättar bara en gång i veckan så 10 tvättar är flera månader för mig haha.

  färga håret grönt

  Sammanfattning

  Jag tycker att det var lite jobbigt att tvätta håret med schampo först och sen torka det innan färgningen. Sen gillar jag inte att den innehåller silikoner heller. Förutom det är jag väldigt imponerad! Trodde inte färgen skulle bli så här bra faktiskt! :)

  Nu återstår bara att se om det går bort helt som utlovat, håller tummarna!

  Dessa finns i många fler färger, olika nyanser av rosa och rött, peach, lila, blått, ljusblått och massa fler. Ni hittar alla på Lyko.se (Adlink)

  Uppdatering, läs även:

  Det släppte inte från mitt hår helt förrän jag blekte bort det hos frisör. Men jag testade L’Oréal Paris Colorista Washout i den rosa och den gula färgen på mina syskonbarn och de färgerna tvättades ur helt.

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish