Pastel blue makeup, hair & nails

  - Annons -

  Den här sminkningen hade jag på en inflyttningsfest i lördags! :)

  Jag hade 3 timmar på mig att duscha, sminka mig, fixa hår och outfit, äta middag OCH göra en skelett-halloweensminkning på min syster innan jag skulle springa till bussen, så man kan säga att jag hade det lite stressigt haha.

  Multitask-Helena målade dessutom naglarna och lät de torka under tiden jag fotade de färdiga bilderna på sminkningen, så håret som jag hade sprayat i en silverblå ton kom inte fram lika fint som det egentligen var då jag inte kunde dra mina fingrar genom håret och puffa upp det som jag ville.

  Men med alla omständigheter så var det en bravur nog att jag fotade steg för steg och bilder överhuvudtaget så jag hoppas ni uppskattar bilderna på denna look ändå :)

  - Annons -

  Jag kände mig hur som helst jättefin! Hade en svart jumpsuit med silverglitter och en stor svart myströja med silverglitter över, så jag var mysig men helglittrig :) Och så silverblå naglar, silverblåa skiftningar i håret och silverblått i sminkningen. Mycket genomtänkt japp, japp!

  Alla länkar går till min egen webbshop Creativemakeup.se:

  Bassmink:
  Ansiktsprimer – Pixi Flawless & poreless primer
  Foundation – gloMinerals pressed base foundation (Golden medium)
  Concealer – gloMinerals under eye concealer (beige)
  Puder mot rödhet – gloMinerals Redness Relief Powder
  Contouring & highlighter – Pixi Contour Creator
  Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
  Fixing mist – Pixi makeup fixing mist
  Netmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder

  Brynpenna – gloMinerals Micro Brow Liner (Asch och Dark brown)

  Läppstift (Nyhet!) – gloMinerals Suede Matte Crayon (Rumor)

  Läppstiftet är en ny färg i serien Suede Matte Crayon från gloMinerals som är vår bästsäljande läpprodukt på salongen! Matt och otroligt hållbart, jag fick kommentarer om det på festen faktiskt, att det satt så bra fast jag inte bättrade på, och en av tjejerna som kom dit med röda läppar men som knappt hade någonting kvar efter en timme fick testa och älskade det! :)

  Den nya nyansen heter Rumor och är en superfin mörkrosa, helmatt färg, I fell in love första gången jag såg det, så himla fint!

  Visst var det snyggt med den bruna tonen som drar lite och vinrött tillsammans med det kalla blåa? Det fick inte bli någon eyeliner p.g.a. sparade sekunder men jag tycker det blev väldigt fint utan också :)

  - Annons -

  Alla länkar går till min egen webbshop Creativemakeup.se:

  1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer
   Silvervit ögonskugga innerst på ögonlocket, Paese Opal Eyeshadow Trio (Frost bite)
  2. Blå ögonskugga i mitten av ögonlocket, Paese Opal Eyeshadow Trio (Frost bite)
  3. Brun/vinröd ögonskugga ytterst på ögonlocket, längs globlinjen och ytterst på undre fransraden, glo Skin Beauty Eyeshadow Quad (Rebel Angel)
  4. Vit matt ögonskugga i ögonvrån, Paese kashmir eyeshadow (601)
   Silvervit ögonskugga innerst på undre fransraden också
   Blå ögonskugga i mitten av undre fransraden också
  5. Tona ut alla kanter lite till och avsluta med mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara

  Klart!

  Det blåa håret är gjort med nyheten L’Oréal Paris Colorista Spray (adlink) i nyansen Pastel Blue som jag fick pressutskick på förra veckan. Jag har faktiskt bokat in tid för att bleka upp håret för att kunna leka mer med sånna här typer av temporära färger, så kul! Det kommer en recension på dessa inom kort men kortfattat är jag nöjd med resultatet :)

  Hoppas ni gillar looken!

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish