Uppdatering – L’Oréal Paris Colorista Washout efter tvätt

  - Annons -

  Jag lovade er en uppdatering kring hållbarheten på L’Oréal Paris Colorista Washout efter tvätt. Jag har använt nyansen #TurquoiseHair, läs hela inlägget om produkten med före- och efterbilder här!

  Nu har jag tvättat håret 3 gånger och det är fortfarande massor av färg i håret kvar, så det håller verkligen svinbra! :)

  Sen om hållbarheten är positiv eller negativ är en definitionsfråga, jag hade nog hellre velat att det var helt borta efter 3-4 tvättar eftersom jag bara tvättar mitt hår en gång i veckan. Det står 2 veckor på förpackningen (beroende på hur ofta man tvättar håret) men 10 tvättar är 10 veckor för mig haha.

  Så här ser mitt hår ut nu:

  - Annons -

  Dom allra ljusaste slingorna är fortfarande turkosa, och de mörkare blonda topparna som har mer värme i sig börjar gå mer åt grönt.

  Jag fick en hel del respons av andra som testat dessa färger varav en fått lila pigment när det började blekna. Jag pratade med en presskontakt angående det och hon sa att det inte är helt ovanligt i turkosa produkter eftersom dom ofta innehåller lila pigment som på vissa kan släppa senare. Mitt hår har dock inte alls dragit åt lila, hade för övrigt gillat det :)

  På förpackningen står det att det håller i 4-10 tvättar, men det finns ingen garanti för att det försvinner helt om man har ett väldigt blekt hår som suger åt sig mycket. Så jag börjar bli lite nervig att det inte kommer försvinna helt innan min frisörtid i januari haha.

  Som ni ser så försvinner det lite i taget varje tvätt! Det ser lite flammigt ut på sista bilden nu men det ser inte alls tokigt ut i verkligheten tycker jag.

  De två första tvättarna blev hela duschvattnet lika turkost som håret, jag fick typ skura badkaret efteråt haha. Nu blir det lite grågrön-dassigt bara så det märks att det inte lossnar lika mycket, men man ser fortfarande att det lossnar.

  L’Oréal Paris Colorista Washout finns att köpa på Lyko.se (Adlink) och finns i fler färger också :)

  Återkommer längre fram med fler bilder och fortsätter att fota efter varje tvätt!

  Uppdatering, läs även:

  - Annons -

  Det släppte inte från mitt hår helt förrän jag blekte bort det hos frisör. Men jag testade L’Oréal Paris Colorista Washout i den rosa och den gula färgen på mina syskonbarn och de färgerna tvättades ur helt.

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. kommenterade din insta när du först färgat å sa att mitt inte har gått ur efter 3 veckor, tänkte bara uppdatera att det fortfarande inte gått ur ^^ färgade lila från början, de lila försvann efter en tvätt men sen dess har det varit blått/grönt. och är precis lika blått å grönt nu. idag gjorde jag till och med en huskur jag läst massa om för att ’driva ur’ färgen, men iiiingen skillnad. så hoppas ditt försvinner lättare!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish