Colorful eyes makeup

- Annons -

Jag kände mig otroligt inspirerad och bubblig i själen när jag gjorde den här sminkningen, och då blir det alltid knallig färgkombination eller annat kreativt när jag sätter mig framför sminkspegeln :)

Hoppas att ni gillar looken lika mycket som jag!

IMG_4920_111

Foundation – gloMinerals Pressed Base (Golden Medium)
Puder som neutraliserar rödhet – gloMinerals Redness Relief Powder
Contouring – Pixi Book of Beauty Contour Creator
Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
Fixing mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Ögonbryn – gloMinerals Precision Brow Pencil (Brunette & natural brown)
Läppar – IsaDora Ultra Matte Liquid Lipstick (11 Cool Mauve) (Finns endast på H&M, släpps på övriga butiker i vår)

- Annons -

eyye

tutorialll_2111

 1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer
  Gul ögonskugga innerst på ögonlocket, Paese NEO Eyeshadow (662)
 2. Orange ögonsugga i mitten av ögonlocket, Paese NEO Eyeshadow (663)
 3. Röd ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen, Paese NEO Eyeshadow (664)
 4. Tona ut kanterna
 5. Turkos kajalpenna längs vattenlinjen, Yves Rocher Waterproof Eye Pencil (Turquoise) (adlink)
 6. Brun ögonskugga ytterst på ögonlocket och lite längs globlinjen, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
 7. Svart ögonskugga ytterst på ögonlocket, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
 8. Vit ögonskugga innerst på undre frandraden, i ögonvrån och som en linje i yttre ögonvrån, Paese Kashmir Eyeshadow (601)
 9. Brun ögonskugga ytterst på undre fransraden, dra ut linjen lite neråt i yttre ögonvrån, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
 10. Den röda och orangea ögonskuggan i mitten av undre fransraden.
  Turkos ögonskugga lite i mitten av undre fransraden samt i ögonvrån, Paese NEO Eyeshadow (687)
 11. Svart eyeliner med vinge, Paese Liquid Eyeliner
 12. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara

IMG_4969_2111 IMG_4943_111 IMG_4968_2111

Hoppas att ni alla har en fantastisk helg ♥

sidfot-namnloggo

- Annons -
Föregående artikelRed Eyes & Lips
Nästa artikelRenoveringskalsongerna är på!
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

4 KOMMENTARER

 1. Hej! Jag har en fråga. Ber om ursäkt i förväg för ett lång kommentar! Det finns ett inlägg angående Ögonbryn, som du skrivit. Det gillar jag väldigt mycket (att man ska slappna av i ansiktet för att få så lika ögonbryn som möjligt).

  Jag har dock fortf. problem ibland med att se helheten. Det känns som att mina ögon lurar mig när jag målar mina ögonbryn. Jag har ögonbryn, men måste fylla i för att de ska bli jämna, mörkare och se bättre ut allmänt. Jag har en god form att följa, men ibland missar jag att det kommit till nya hårstrån och att formen förändras då och då.

  Mitt problem är att jag inte helt säkert kan gå efter en särskild “teknik”/Hack, och det gör mig lite osjälvsäker när det kommer till mina ögonbryn. Jag upplever att jag har ett något snett ansikte på ena sidan, det vill säga att kinden känns längre ner än det andra, det ena ögonbrynet kan jag lyfta högre än det andra och så vidare. Jag upplever också att min näsa är något sned. Så därför kan jag inte helt hundra utgå från “tekniken” att ta något rakt (borste) och utgå från ena näsvingen till… Om du förstår vad jag menar. Det känns inte som det blir rätt, eftersom min näsa inte är helt rak och sådär.

  Jag har också testat andra tekniker men jag undrar om du kanske har fler förslag till hur man ska göra för att få hyfsat mer lika ögonbryn? Det kan vissa gånger bli väldigt jobbigt att ens sminka sig när det känns som att man blir lurad i sin egna syn (att det ser okej eller perfekt ut i ena spegeln) men i nästa ser det sjukt ut.

  Jag brukar kolla i en spegel som är riktad mot en spegel. Också tar jag bild rakt framifrån. Då kan jag se lite bättre, men det känns ändå jobbigt att behöva göra det varje gång. Kollar jag rakt fram ser det okej ut, alltså så som det brukar se ut om jag kollar i endast en spegel. Men kollar jag lite från sidan, så ser jag tydligt skillnaden på ögonbrynen. Som det typiska: Det ena är tjockare, längre ner, eller högre upp.

  Ja, nu blev ju min kommentar lång, precis som jag varnade för. Haha, hoppas det är okej och att du möjligtvis kan ge fler tips!

  Ps: Jag färgar mina ögonbryn också.
  Tack.

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish