Concealer som highlighter

  - Annons -

  Jag har nog inte skrivit det förut, men jag har faktiskt börjat använda nudh minerals concealer ”Covers dark” till ytterligare ett användningsområde – highlighter!

  Först fixar jag klart grunden så som jag brukar, och då används concealern för att täcka skavanker. Men när jag är klar, så brukar jag dutta på lite extra på näsbenet, amorbågen, hakan, och under ögonen ner till näsvingarna.

  Covers dark blir nämligen väldigt naturlig på hyn, den har en fin ljus nyans och smälter in bra i resten av sminket. Sedan kan man komplettera med en skimrig highlighter på t.ex. kindbenen om man vill ha lite mer lyster!

  Dessutom är den enkel att applicera ovanpå sminket, eftersom den är i puderform. Jag rekommenderar inte att använda vilken concealer som helst som highligter, använder du krämiga produkter så bör du t.ex. inte lägga ett lager concealer i pannan bara för att ljusa upp.

  shading-och-highlighter-concealer

  - Annons -

  Denna concealer rekommenderas inte som highlighter för personer med mörkare hudton, då är den för ljus för att användas som highlighter.

  concealer täcker mörkt

  nudh minerals covers dark concealer kostar 179kr på iMys.se!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish