Sminkjobb

  - Annons -

  Gårdagen var verkligen en toppendag!

  På morgonen åkte jag in till Uppsala för ett sminkjobb med duktiga fotografen Elina Meuller. Plåtningen var till en fotoutställning i Norrköping, Nyköping eller någon sådan stad med liknande namn haha :)

  Jag kommer lägga ut fler bts-bilder (behind the scenes) inom kort så ni får se!

  make up artist at work

  När jag kom hem efter en promenad i snöslask och blåst, så var jag kall, trött och hungrig. Så jag och Miska knatade hem till mamma, tände en brasa i kaminen, lagade tacogratäng och tog ett hett bad tillsammans medan maten var i ugnen.

  - Annons -

  Miska gick upp ur badet lite tidigare, så jag kunde ligga och slappna av medan han dukade fram och fyllde på med ved i brasan. Jag verkligen älskar att bada, man blir så avslappnad och harmonisk samtidigt som man blir ren och fräsch – bästa kombinationen!

  Det blev middag framför Melodifestivalen, och sedan glass med varma hallon och lakritssås framför Lady och Luffsen, innan vi båda somnade på soffan. Underbart!

  Hoppas att ni hade en lika trevlig lördag som mig, och att ni som var ute på galej inte är allt för bakfulla idag ;) Gårdagens sminkning finns på Modernmom.se för er som vill se!

  Kraam!

  - Annons -
  Föregående artikelLashliner
  Nästa artikelConcealer som highlighter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish