Sminkjobb

- Annons -

Gårdagen var verkligen en toppendag!

På morgonen åkte jag in till Uppsala för ett sminkjobb med duktiga fotografen Elina Meuller. Plåtningen var till en fotoutställning i Norrköping, Nyköping eller någon sådan stad med liknande namn haha :)

Jag kommer lägga ut fler bts-bilder (behind the scenes) inom kort så ni får se!

make up artist at work

När jag kom hem efter en promenad i snöslask och blåst, så var jag kall, trött och hungrig. Så jag och Miska knatade hem till mamma, tände en brasa i kaminen, lagade tacogratäng och tog ett hett bad tillsammans medan maten var i ugnen.

Miska gick upp ur badet lite tidigare, så jag kunde ligga och slappna av medan han dukade fram och fyllde på med ved i brasan. Jag verkligen älskar att bada, man blir så avslappnad och harmonisk samtidigt som man blir ren och fräsch – bästa kombinationen!

Det blev middag framför Melodifestivalen, och sedan glass med varma hallon och lakritssås framför Lady och Luffsen, innan vi båda somnade på soffan. Underbart!

Hoppas att ni hade en lika trevlig lördag som mig, och att ni som var ute på galej inte är allt för bakfulla idag ;) Gårdagens sminkning finns på Modernmom.se för er som vill se!

- Annons -

Kraam!

- Annons -
Föregående artikelLashliner
Nästa artikelConcealer som highlighter
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

4 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish