Lashliner

  - Annons -

  Att måla en lashliner är ett jättebra knep som har många användningsområden. Lashliner är helt enkelt att man markerar fransarna genom att måla eyeliner mellan stråna och inte bara som en linje ovanför.

  smal eyeliner hoodes eyes

  Lashliner kan användas för att…
  1. För att få ögonfransarna att se fylligare ut, vilket är fint på alla men speciellt på personer med glesa och tunna ögonfransar.
  2. För att få ögonfransarna att se längre ut, personer med korta ögonfransar får illusionen av ännu kortare fransar ju bredare eyeliner de har.
  3. För att den vanliga eyelinern man målar ovanför ska se mer välgjord och färdig ut, utan att det blir mellanrum med hudfärg mellan mascaran och eyeliner.
  4. Istället för en vanlig eyeliner om man har små ögon, hängiga ögonlock eller hooded eyes (mycket hud ovanför ögonlocket, så att ögonlocket inte syns/knappt syns när man tittar rakt fram). Har man så, så vill man ju bevara så mycket plats som möjligt på ögonlocket för att lägga ögonskuggan, så att man inte bara ser en svart eyeliner när man tittar framåt.

  lash-liner
  Med och ”utan” lashliner. Jag har ju tatuerat lashliner som jag har försökt sminka över nu för att få en bra före-bild, men skillnaden på ögonen hade varit ännu större utan mina tatueringar.

  Man kan använda sig av svart ögonskugga, fuktad svart ögonskugga, kajalpenna, mascara (på en pensel) eller eyeliner. Det är en smaksak. Jag använder en snedställd liten sminkpensel och en cake eyeliner.

  - Annons -

  Så här gör jag:

  steg-1

  steg-2

   

  steg-3

  steg-4

   

  lashlinerHär ser ni hur eyelinern blir – med och utan lashiner. Skillnad va? :)

  Hoppas detta var till hjälp!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish