Creative Makeup By Her firar en vecka!

  - Annons -

  Förra fredagen öppnade vi upp portarna för vår nya butik och salong Creative Makeup By Her, vilket betyder att vi firar en vecka idag, yeey! :)

  Vi har haft öppet i en hel vecka och ändå var det först i morse som jag fick i ordning mitt arbetsbord i bloggrummet haha. Vi var så fokuserade på att prioritera allt som behövdes innan öppningen att jag har världens längsta lista på min efter-öppningen-to-do-list, men jag börjar få mer och mer pli på allting.

  Men titta så fint mitt lilla arbetsbord är nu!

  IMG_5830_111

  Stilrent men färgglatt 

  - Annons -

  Lite skillnad om man jämför med en månad sedan, då köksbord, sminkbord och kontor var samma plats fast olika tider på dygnet :)

  IMG_5832_111

  Presenter som jag fått som grattis till nya butiken, kunde inte bli så mycket mer “jag” :) Den fina roséguldiga ugglan fick jag av Monica (min vän och frisör) och läppstiftet är faktiskt en penna som jag fick på posten igår av min systers syster från Finlans som skrev “du behöver en fin penna på jobbet”, så söt! :)

  IMG_5836_111

  Och en rosa påse i papperskorgen, såklart ;)

  Är dock orimligt sugen på att köpa en ny MAC-dator nu, måste ju ha en roséguldig, eller hur?

  Det är massvis kvar att fixa, min sminksamling är helt kaos bland annat, och allmänt i butiken och salongen är det en hel del som ska göras också.

  Men det tar sig och allting känns så himla bra måste jag säga! Fick en kommentar i bloggen igår av en person som skrev att hon var glad att jag är tillbaka (med sminkningar osv i bloggen alltså) och det glädjer mig verkligen! Ni är så himla söta, inga klagomål när jag inte har haft tid, bara massor av lycka till-önskningar, och nu är ni glada att jag är tillbaka :) ♥

  Fast helt tillbaka är jag inte, fortfarande lite dåligt med uppdateringar men det blir bättre och bättre och snart är jag tillbaka som vanligt igen, promise!

  Nu ska jag sminka mig så jag hinner klart med det innan min sminkkonsultation om två timmar :)

  - Annons -

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish