Colorful neon makeup

  - Annons -

  Idag fick jag hem ett kit med pressprov på Yves Rochers nya kajalpennor som är otroligt pigmentrika, och jag var så glad att jag inte hunnit sminka mig än för då kunde jag sätta dom på prov direkt :)

  Jag bloggar nu direkt efter att jag sminkade mig så jag kan inte avgöra hållbarheten och sådana detaljer än, men jag älskar att måla med dom!

  Här är dagens färgstarka look där jag bland annat använd dessa pennor i nyanserna Citron, Blue Agave och Rose fuchsia:

  IMG_5763_111

  Man behöver färg i tillvaron nu när höstmörkret och kylan börjar krypa sig på ♥

  - Annons -

  Tycker ni läpparna är snygga? Jag har använt samma rosa kajalpenna som på ögonen även på läpparna! Funka hur bra som helst, kan som sagt inte avgöra hållbarhet och liknande än men jag började med läppbalsam och sen kajalpennan och det känns hur bra som helst, krämigt men samtidigt fast :)

  IMG_5818_111

  Ögonskuggsprimer på hela ögonlocket och undre fransraden, Pixi Eye Bright Primer.
  Gul ögonskugga i ögonvrån, Paese Neo Eyeshadow (662)
  Turkos ögonskugga i mitten av ögonlocket, Paese Neo Eyeshadow (687)
  Lila ögonskugga ytterst på ögonlocket och lite längs globlinjen, Paese Neo Eyeshadow (650)
  Svart ögonskugga pyttelite på den lila skuggan, för att få en mer sotig och mörk nyans, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
  Vit matt ögonskugga i ögonvrån, innerst på undre fransraden, under eyelinervingen, under brynet samt i övergången mellan den gula och den turkosa skuggan, Paese Kashmir Eyeshadow (601)
  Lite vit skimriga skugga i övergången mellan den gula och den turkosa skuggan också, Paese Diamond Eyeshadow (7)

  Gul kajalpenna innerst på vattenlinjen, Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil (Citron)*
  Turkos kajalpenna i mitten av vattenlinjen, Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil (Bleu Agave)*
  Rosa kajalpenna ytterst på ögonlocket och undre fransraden, Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil (Rose Fuchsia)*

  Svart eyeliner med vinge, Paese penliner
  Svart mascara på alla fransarna, ShowOff Mascara

  IMG_5748_111

  Foundation – Pixi H2O Skintint (Nude)

  IMG_5754_111

  Hoppas ni gillade looken! En mer detaljrik recension på pennorna kommer så fort jag har hunnit testa dom lite mer.

  Och vad tycker ni förresten om mina bilder nu på nya stället, nu har jag tagit hit bakgrunden också så att det inte är väggen ni ser bakom mig utan en fotoskärm. Trodde inte att den gjorde mer skillnad än finnas till där bakom men ser att ljuset verkar studsa annorlunda och färgerna är mycket varmare med bakgrunden än utan. Om ni jämför med bilderna på sminkningen jag visade i det här inlägget i förrgår. Vilket föredrar ni mest? :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Wow vad fina dom är!! Älskar färgerna, så pigmenterade och snygga. Kolla gärna in hos mig, driver en skönhetsblogg med fokus på produkttester och tips. Har ett stort samarbete med en skönhetsklinik i Helsingborg. Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish