Cut crease makeup inspiration

  - Annons -

  Jag älskar cut crease-sminkningar, alltså en sminkning där globlinjen är väldigt markerad. Eller i mitt fall en ”fejkad” globlinje då jag alltid sminkar den högre upp än vad den är för att få ögonlocket att se större ut :)

  Så idag tänkte jag bjuda på lite extra cut crease-inspiration! Här kommer sex stycken av mina favorit cut crease-sminkningar:

  cutcrease

  Vilken tycker ni är snyggast? ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Hej Helena :D måste bara rekommendera alla att shoppa på byher.se så otroligt snabb service, beställde lördag natt och fick nu på måndag :o är så nöjd. Och alls produkter är helt underbara! Beställt flera gånger och kommer göra det snart igen när jag blir sugen på fler produkter du tipsar om ;) kram på dig fina människa

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish