Dagens fråga

Mitt senaste inlägg på Modern Mom handlar kortfattat om tandställning, komplex och självförtroende.

Det som fick mig att skriva inlägget är för att jag sa nej till tandställning när jag var ung, och jag tycker det är så fascinerande att folk har så mycket åsikter kring skönhetsingrepp – men när man vägrar tandställning får man stå ut med att höra “du kommer ångra dig resten av ditt liv om du inte gör det!”. Även fast man inte har andra problem kring tänderna. Märkligt är det!

Jag fick ganska intressant respons på det, och undrar därför vad ni har för åsikter kring att förändra sitt utseende? :)

Missförstå mig inte, jag tycker inte på något sätt att det är fel med tandställning, och skönhetsingrepp är upp till var och en, men allas tankar kring det är så himla intressant tycker jag. Vem förändrar man sig för? Vilka ingrepp är okej och vilka är över gränsen?

Man känner sig lätt som en hycklare när man sätter igång och funderar, det kan vara bra att få sig en tankeställare genom att läsa olika åsikter så kom gärna med era tankar! :)

IMG_7350_111-kopiaa

Själv ska jag greja med lite hemlighetsmakeri så länge, vad får ni veta om några dagar ;)

Föregående artikelGA.MA IHT Tourmaline
Nästa artikelExpresso Brown

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish