Dölj blåa ringar under ögonen

  - Annons -

  Yag mineral har kommit med en nyhet och deras populära concealers finns nu även i en gul ton – Covers purple, som neutraliserar bort blåa och lila områden – perfekt till blåa ringar under ögonen!

  Gula toner neutraliserar bort blått, och det är därför den här concealern är så himla bra. Kan även användas på synliga blodådror, blåmärken och liknande. Den är ganska ljus också så den har även en bra uppljusande effekt!

  Jag har själv inte speciellt mycket blått under ögonen, men en kompis till mig har ganska mycket blått och sa “funkar den på mig så funkar den på alla!” så det gjorde mig superglad när hon, efter att ha testat ett prov på den, köpte en hel burk :)

  Ni kan köpa Yag mineral concealer Covers purple på Byher.se, och det finns även provpåsar för er som vill testa nyansen först!

  concealer

  - Annons -

  Här ser ni nu de tre olika concealerna som finns från Yag mineral.

  Covers dark använder du på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen. Du kan utan några problem lägga den under ögat på den känsligare huden eftersom den inte torkar ut.

  Covers Red är av gröna pigment för att neutralisera rött. Du kan använda den på alla röda märken så som ärr, Rosacea och acne eftersom mineralmakeup är lätt bakteriedödande utan att torka ut. Har du ett mörkrött märke börjar du med Cover´s red för att neutralisera det röda och lägger sen Covers´s dark ovanpå för att ta bort det mörka.

  Covers Purple är av gula pigment och neutraliserar blått och lila. Perfekt för dig som har blåa ringar under ögonen! Du kan utan problem applicera den på den tunna huden under ögonen, den lägger sig tunt och naturligt på huden. Har även en lätt uppljummande effekt.

  Har fått fem recensioner på Yag minerals concealer som ni kan läsa:

  recension-yag-mineral-concealer

  Superkul! :)

  Har ni några frågor om concealern så är det bara att hojta till ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hej. Jag som är 50+ använder True match concealer och är nöjd.Men en fråga,om jag nu skulle vilja ha den gula som ljusar upp bra som du säger.Då undrar jag,den är ju smulig,kan det täcka bra och blir jag inte rynkig under ögonen? Jag är ju van med en flytande concealer.Bara en undran.

  2. Vad ska man använda för pensel/borste för att applicera concealern? Kan man ta en ögonskuggspensel? :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish