Hållbart nagellack

  - Annons -

  Jag och Miska har sovit hos mamma inatt, och det var såå mysigt att vakna till sol och starta dagen med en kopp kaffe i trädgården i morse ♥

  Det börjar bli mer och mer grönt ute nu, och jag kände att mina naglar verkligen passade in färgmässigt :) Då slog det mig att jag måste ju fota lite bilder på naglarna här ute, inte bara för att det är fint utan även för att visa hur bra Paeses nagellack håller!

  Det är nämligen så att jag målade mina naglar i måndags, med baslack, ett lager grönt nagellack och sedan ett nedmattande överlack. Och nu, sex dagar senare (måndag morgon-lördag kväll) så är naglarna fortfarande lika fina :)

  IMG_3154_111

  Baslacket Paese Diamond Hard Nail Base gör dessutom naglarna hårda och oerhört starka :) Tyvärr är det slutsåld för tillfället för den är slut hos distributören, men det kommer nya så fort som möjligt!

  - Annons -

  Nagellacket är Paese Nail Polish i nyansen 38, kostar 49 kronor.

  IMG_3222_111

  För ett hållbart resultat:
  Polera naglarna försiktigt med en poleringsfil.
  Rengör naglarna med en acetonfri remover för att få bort smuts och fett.
  Måla både baslack och överlack före och efter det färgade lacket. Och glöm inte att måla tunna lager.

  Lägger man ner lite extra tid och energi direkt så slipper man göra om/bättra på efter bara någon dag, så man spar tid i längden! :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hur mycket kostar det? Och kan man göra det hos vilken frisör som helst eller är det någon speciell?

   • Om du läser slutet av inlägget (för antar att du menade att kommentera olaplex-inlägget och inte det här nagelinlägget?) så ser du en länk till olaplex hemsida där du kan se vilka frisörsalonger som använder sig av olaplex. Det är ganska nytt i Sverige men finns redan väldigt många frisörsalonger! Priset är jag lite osäker på (blev bjuden av Annika) men jag tror det kostar ca 700kr beroende på vilken salong du går till. Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish