Dörrbyte

  - Annons -

  Dom håller på att byta dörrar till alla lägenheter där Miska (och jag) bor, så det kommer in snickargubbar här lite då och då. Dom verkar inte ta en dörr i taget, utan dom gör litegrann på alla hela tiden.

  Jag kommer känna mig så makalöst löjlig när jag sätter mig framför sminkspegeln och fotar mig själv i flera timmar medan dom är här haha. Min sminkhöra är precis mitt emot ytterdörren.

  ”Jag är bloggerska!”  eller vad ska jag säga? :D

  Ni måste ju få en sminkning, och nu har dom plastat in hela dörrhålet så jag kommer inte ut heller även om jag skulle vela. Så har har ju ändå inget bättre för mig om man säger så.

  Det känns litegrann som när jag skrev detta inlägg för 1½ år sedan, då ja alltid hade en spegel i fönstret där jag sminkade mig – och dom målade om lägenhetsbyggnaden på utsidan när jag satt på golvet och sminkade mig i bara underkläder hehe.

  - Annons -

  IMG_6470

  ”Gör hon där inget annat än sminkar sig?”  tänker dom säkert nu. Men denna gång är jag ju i alla fall förberedd med kläder på kroppen!

  Nåväl, ni får väl se om jag sen om jag ser stel ut på bilderna eller om jag rockar loss som vanligt ändå ;)

  Kram!!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish