Sminkförvaring

  - Annons -

  Jag kan tänka mig att en del av er som läser enbart har en liten necessär i badrummet, där alla era sminkprylar får plats utan större problem. Ni kommer tycka jag är galen nu när jag visar min sminkförvaring! :)

  Igår var jag på IKEA och shoppade förvaringslådor med olika fack, som man kan lägga inuti byrålådan för att få mer ordning. Jag har nämligen en hurts med hela nio lådor, som alla är helt fyllda med smink.

  Hurtsen är också från IKEA, men den fick jag i födelsedagspresent av min pojkvän redan i somras, och har nu hunnit stöka ner den ganska rejält på insidan ett halvår senare… Bättre ordning år 2014 säger jag bara!

  sminkförvaring

  Tre olika förvaringslådor blev det! Den översta på bilden är min favorit, många olika småfack och perfekt för både större ögonskuggor och smala kajalpennor. Det blev även ett gäng vanliga burkar med lock, samt en avdelare som delar av lådan i nio delar.

  - Annons -

  min sminkhörna

   

  Jag har hurtsen stå precis bredvid sminkspegeln där jag sitter på en hög stol, så i de översta lådorna har jag produkterna jag använder mest, då jag enkelt kan plocka ut dom utan att hoppa ner från stolen.

  Svar ja, jag har ockuperat min pojkväns matbord med både sminkspegel och dator, vi äter i soffan istället. Och ja, det är två ölglas jag har sminkborstarna stående i. Här lever man inte glamoröst inte! ;)

  Till min förvåning (och besvikelse) så är förvaringslådorna lite för höga för att få plats i de smalaste lådorna längst upp, det skiljer bara någon millimeter. Så jag har fått organisera om i hela hurtsen och kommer få “springa runt” lite när jag sminkar, men det vänjer man sig säkert vid ganska snabbt!

  IMG_6341_111

  Här är den förvaringslådan jag gillar mest. Men nu är den så proppfull att man knappt ser de olika facken haha.

  Längst fram i den lutande delen har jag sorterat upp olika sorters pennor och sådana avlånga förpackningar. Under den delen ligger alla lösögonfransar (syns inte alls på bilden).

  Längst bak har jag mascaror till höger och läpprodukter till vänster.

  IMG_6354_111

  - Annons -

  Den del som avskiljer lådan i 9 delar är perfekt för att få koll på ögonskuggorna! Jag har sorterat upp i märken samt en liten fyrkant med glitterprodukter.

  IMG_6357_111
  Smålådorna fick plats i en av de smala lådorna om man la dom på sidan. Inte lika fint med det fungerar nog bra ändå! Fler läppprodukter i den större lådan, tops i en liten, diverse ögonbrynsprodukter + pennvässare i en annan liten och lite gott och blandat i den sista. Den största lådan som ni inte ser här har jag i en annan byrålåda fylld med grundsmink.

   

  På den översta bilden i inlägget ser ni två smålådor bredvid avdelaren, dom går att sätta fast på sidan av en byrålåda! Så dom har jag i den smala lådan som är lättast att nå från stolen, och där i ligger primer och sådana grejer jag använder till varenda sminkning. Jättebra faktiskt!

  Mycket skönare att ha ordning än att allting ligger runt löst i lådorna, rekommenderas verkligen för sminkintresserade som mig eller allmänt som badrumsförvaring för alla hygienartiklar. Jättebra om man är en stor familj! :)

  Om ni tycker att det här är mycket smink, så kan jag förtydliga att detta bara är tre av nio lådor, hihi.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelSkruvlockar med Curl Secret
  Nästa artikelDörrbyte
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish