Dr. Hauschka Stone Colour Palette

- Annons -

Huden kring ögonen är väldigt tunn och känslig, så har man en specifik färgskala som man alltid använder så tycker jag att det är smart att köpa en bra och vårdande palett istället för att använda ögonskuggor med mindre bra kvalitet.

Dr Hauschka Stone Colour Palett innehållet bland annat jojobaolja, silke och läkeörter som ger en len och vårdande ögonskugga, och nyanserna är jordnära och jättefina!

IMG_9357---kopia_11

Asken är blanksvart och lyxig, och skuggorna är stora och räcker superlänge! Dessutom innehåller dosan en sminkspegeln vilket jag tycker är superbra! Den medföljande sminkborsten är dock ingenting som jag personligen använder, jag föredrar sminkborstar med strån.

Paletten kostar 345 kronor, men om detta är en färgskala för dig så se det som en investering! Skuggorna är jättebra och paletten kommer räcka hur länge som helst :)

- Annons -

Det som är skönt med att sälja ett märke som redan finns på många ställen i Sverige, det är att man enkelt kan hitta recensioner och se vad andra tycker. Här är utdrag ur två blogginlägg som jag har hittat:

Vanillakissemiss.blogspot.se Denna ögonskuggspalett, Stone Colour Collection från Dr. Hauschka, är nog det bästa ögonskuggsköp jag någonsin gjort! Jag är förbaskad nöjd rent ut sagt! Jag har varit på jakt efter en bra ögonskugga med matta jordiga/brunaktiga färger och Stone Colour Collection har fina matta färger.”

Ingridbbeautiful.wordpress.com – “Skuggorna är otroligt lätta att få snygga. Färgerna är väldigt snygga och passar de flesta. Den mörkaste är inte så mörk som den ser ut men snygg! Är väldigt glad att jag slog till på den här. Passar både vardag och fest.”

IMG_0204_111

Så här ser nyanserna ut på fingrarna, och när man tonar ut dem så smälter de in bra i huden och blir väldigt naturliga och fina!

IMG_0530_111

Kram på er!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Så snygga färger och otroligt snygg ögon make up. Kam du beskriva hur du gjorde med dom färgerna?

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish