Dreams

  - Annons -

  Vi gick vidare i förra deltävlingen i Tendenz Stylist Awards, superkul! Nu är det dags för det näst sista temat som är inget mindre än ”Dreams” och går vi vidare nu så är det final som gäller! :)

  Klicka här och rösta på oss så blir jag superglad!!

  Jag säger ”vi” fast det är Monica Werner som tävlar, för jag har sminkat alla bilder hittills så det känns nästan som att vi tävlar lika mycket haha :)

  Så här tolkande vi temat, och modellen är ingen mindre än lilla jag!

  helena4

  - Annons -

  Hår: Frisör Monica Werner
  Fotograf: Fotograf Niklas Lundengård
  Makeup: Jag
  Modell: Jag
  Naglar: Nails Uppsala

  Vad tycks?! :)

  Sorglig bild va?? Eller är det bara jag som alltid tänker jättelångt när jag analyserar bilder haha. Hur tolkar ni det? Jag tänker att jag precis har sett fram emot mitt drömbröllop, sedan ska jag och min man leva lyckliga tillsammans med hus och fina barn, och så är han med i en bilolycka på väg till bröllopet…. Heeemskt!!

  När jag fick veta temat så började jag direkt fundera på olika fantasivärldar och sådant, men när Monica berättade sin idé så måste jag hålla med om att framtidsdrömmarna är dom allra viktigaste! :) Tur att detta bara är en bild haha!

  Gå in på Tendenz för att se de andra bidragen :)

  Kram på er!!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish