Eco minerals foundation

  - Annons -

  Det är en sak som jag tror att jag har missat att berätta i bloggen faktiskt, när jag började med min webshopsidé så hade jag kontakt med ett märke som heter Eco minerals som jag tänkte börja sälja. Men sedan drog det ut på tiden då en fysisk butik ville börja sälja detta och fick då ensamrätt i Sverige en viss tid för att slippa konkurrens, och under den tiden kom jag i kontakt med YAG mineral istället!

  Men det tar inte bort faktumet att jag fortfarande gillar Eco minerals, deras produkter ger ett jättefint resultat och dessutom kan man köpa refills och fylla på sin foundationburk med istället för att köpa en helt ny burk – vilket också är bra miljötänk och även billigare.

  Dock kommer jag hålla mig till YAG mineral nu även fast jag skulle kunna ta in Eco minerals i webshopen, visst kan man nog inte ha för mycket ekologiska produkter men jag är såå nöjd med YAG så jag fokuserar hellre på enbart det! :)

  Men jag tänkte för skoj skull ändå visa er lite Eco minerals-sminkningar och recensioner, deras mascara har jag redan skrivit om på Modernmom.se idag och här kommer bilder på deras grundsmink:

  eco-minerals-före-och-efter-foundation

  - Annons -

  Osminkad vs med foundation + lystergivande puder.

  Foundationen finns i två olika sorter ”Perfection” och ”Flawless”. Perfection är mer anpassad för normal/torr/mogen hy, medan Flawless passar normal/fet hy bättre. Jag har Flawless foundation i nyansen Porcelain på bilderna.

  FlawlessJAR-2T

  Foundationen täcker jättebra, smälter in bra i huden och ger ett naturligt och hållbart resultat. Burken innehåller en sil som går att stänga. Ingenting att klaga på :) En burk på 5 gram kostar 259 kr och finns att köpa här.

  Det lystergivande pudret, Mineral Illuminate White Light, är ett vitt småskimrigt puder som ger ansiktet en jättefin glow! På mig blir det supersnyggt, men jag rekommenderar den nog inte till er med mörkare hudton för då har vita produkter en tendens att se grådassiga ut (har dock inte testat detta puder på en mörkare hy så jag kan inte så för det till 100%).

  IMG_2912

  Osminkad

  IMG_2922

  Med foundation och lystergivande puder.

  IMG_2943

  - Annons -

  + solpuder (Summer) och rouge (Amethyst).

  Jag säger alltså två tummar upp för Eco minerals! :)

  Nu undrar ni säkert så här ”vilken är bäst, YAG mineral eller Eco minerals?”

  Svar:
  Hade jag tyckt att Eco minerals är bättre så hade jag inte tvekat på att ta in det webshopen, så det tycker jag med andra ord inte. Resultatmässigt så tycker jag dock att båda blir riktigt, riktigt bra! Jag gillar att Eco minerals har refills (måste tipsa yag om det) och att det är lite billigare per gram.

  Men YAG mineral innehåller färre ingredienser vilket alltid är bra för känslig hy, dessutom gillar jag de burkarna mer för det är lättare att få ut innehållet ur silen eftersom det inte bara är hål på ena sidan av burken, att eco minerals går att stänga gynnar inte mig då jag inte gillar att doppa fingrarna i burken för att stänga silen – långa naglar och puder på fingrarna, bara meckigt haha.

  Dessutom, ska vi snacka miljö och transporter så känns YAG mineral bättre då det är ett svenskt märke som tillverkas i Halmstad. Eco minerals kommer från Australien. Det känns bra att jag som återförsäljare kan åka ner till Halmstad när som helst och kolla hur allting funkar! :)

  Hoppas ni gillar att jag recenserar andra märken än de jag själv säljer, och inte bara tycker att jag gör er förvirrade? :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Jeg gillar att du talar om andra produkter enn dom du själv säljer eftersom det för dig att verka mer trovärdig. Om du bara hade talat om de produkter som du säljer hade jag varit skeptisk till om du faktiskt att berättar sanningen eller inte, men när du skriver om andra produkter också så visar det mig att du inte bara bryr sig om att sälja, utan också om att ge tips om bra produkter till dina läsare.

   Ledsen om det finns en hel del stavfel, men svenska är inte mitt modersmål så det kan finnas fel här och där.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish