Ekologisk hudvård från Natura Siberica

  - Annons -

  Som ni vet så ÄLSKAR jag ekologiska produkter, min svaga punkt ;) och i början av sommaren så fick jag hem ett pressutskick med produkter från det ekologiska hud- och hårvårdsmärket Natura Siberica som finns att köpa i Sverige sen en tid tillbaka.

  Natura Siberica är ett ryskt märke med naturliga och ekologiska produkter gjorda på vilt skördade växter och örter från Sibirien. Och idag tänkte jag visa er produkterna som jag har satt på prov! :)

  IMG_6498_111

  Jag fick hem en makeup-remover, en lotion som ger huden en guldig glow, och en dagkräm till ansiktet med spf 20.

  IMG_6500_111

  - Annons -

  Natura Siberica Moisturizing Foam Eye Make Up Remover
  Som ni ser på bilden så är det här ett krämigt rengöringsskum som tar bort makeup. Har man en mörk och vattenfast festsminkning så är det inte den mest effektiva rengöringen men jag tycker absolut att den är väldigt bra för vardagssmink.

  Används tillsammans med vatten, och när jag har testat den så har jag använt den till hela ansiktet och inte bara ögonen, även fast den är till för att ta bort ögonmakeup.

  Skummet är oerhört krämigt och härligt, nästan som vispad grädde, och doftar fräscht och gott. Älskar det! Skummet rengör huden och är samtidigt vårdande. Innehåller bland annat rosenrot  som stimulerar ämnesomsättningen och återställer hudcellernas förnyelse. Samt vilda nypon som lugnar och återfuktar.

  IMG_6510_111

  Natura Siberica Vivid Vitamins
  En återfuktande gel-lotion med guldskimmer som ger lyster till huden.

  Jag brukar alltid vara skeptisk till sådana här då de flesta bara gör huden guldglittrig, och jag gillar inte att vara glittrig. Men trots att den ser ut att innehålla ganska stora glitterkorn så blir det väldigt milt på huden. Man ser absolut inte glittrig ut, man ser några enstaka glitterkorn om man tittar nära och ”letar” efter det på huden men jag tycker att den ger en riktigt fin, diskret lyster bara!

  Doften är fräsch och mild, och gelen går in supersnabbt i huden som känns len efteråt. Innehåller bland annat hjortron, björnbär, nypon och blåbär som ökar hudens elasticitet och återfuktar.

  Förpackningen är en sprayflaska men det är ingen spridning i sprayningen att det är som en mist, utan spraya i handen och smörj in som en vanlig lotion.

  IMG_6512_111

  Natura Siberica Aralia Mandshurica Day Cream SPF 20
  En dagkräm som återfuktar och ger näring till torr hud, och har även solskydd 20. Den är väldigt skön på huden och går in väldigt snabbt! Jag som har ganska oljig hy kan tycka att den ser blank ut ett tag efter insmörjning om man tar ganska mycket kräm – men det behöver man inte för den är väldigt dryg och lätt i konsistensen så lite räcker långt.

  - Annons -

  Jag har väldig känslig hy och kan lätt uppleva att den känns stram om jag inte har en tillräckligt mjukgörande ansiktskräm, men det får jag inte alls med denna utan tycker att huden känns både återfuktad och mjuk, utan att ligga som ett lager på ytan. Dessutom doftar den väldigt gott!

  Sammanfattning – Jag har inte testat dessa produkter under en så lång tid att jag kan säga någonting om hur huden påverkas i längden, men jag har fått ett riktigt gott första intryck av Natura Siberica och rekommenderar dessa produkter varmt! De känns riktigt bra både innehållsmässigt och kvalitetsmässigt, och dessutom är dom väldigt prisvärda med priser mellan 100-300 kronor, de flesta produkterna ligger på kring 150 kronor.

  De finns hos flera olika återförsäljare, men ni kan läsa mer om märket på naturasiberica.se och på bland annat bluestore.se finns produkterna att köpa online.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Tack för en grym blogg! Detta har inte riktigt med ditt inlägg att göra. Men apoteket har en färgad ansiktskräm med SPF 15. Är den likvärdig i solskyddet som om jag tar på mig en vanlig SPF 15 i ansiktet? Tack för svar 🌹🌹

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish