Favorit i repris – Sminka hy med akne

  - Annons -

  Jag har haft en fullspäckad dag på salongen, ingen mjukstart på veckan här inte ;) Men det har gått bra och varit väldigt kul! Jag har inte hunnit sminka mig idag men tänkte bjuda på en favorit i repris från december förra året då jag visade hur man fint sminkar hy med akne!

  sminka-akne

  Alla produkter jag har använt finns att köpa online på creativemakeup.se och i min buktik på Creative Makeup By Her i Uppsala!

  akne-smink

  Så här har jag gjort:

  - Annons -
  1. Paese Makeup Base Matte – Grunda med ansiktsprimer i hela ansiktet. Den här primern håller huden matt och gör huden slät och len och lättare att sminka på.
  2. Pixi H2O Skintint – Applicera en vattenbaserad gelfoundation som ger en halvtäckande jämn bas. Den ger en jämn och naturlig grund, så att man inte behöver ha lika mycket täckning i hela ansiktet. Innehåller grönt te, rosvatten och lavendel som lugnar och återfuktar huden.
  3. Pixi Correnction Concentrate – En heltäckande concealer som jag duttar på området med mycket finnar. Den ger ett täckande och jättefint resultat! Innehåller nypon samt vitamin A och C som tillsammans vårdar huden och har anti age-effekt på både linjer och pigmentfläckar.
  4. gloMinerals Redness Relief Powder – Avsluta med ett puder som neutraliserar bort röda områden. Dutta på mycket puder på områden med mycket blemmor med en kompakt borste, och svep sedan puder över hela ansiktet men en mjuk fluffig borste.

  Det är hela täckningen i ansiktet, men sen hade jag Pixi Makeup Fixing Mist och Paese Bamboo Silk Powder också, för att få ett extra hållbart och matt resultat. Och till sist Pixi Contour Creator för fina kindben :)

  IMG_3488_111 IMG_3517_111Att det är knottrigt går ju inte riktigt att sminka bort, men när basen är så snygg och jämn så är det ingenting som någon lägger märke till :)

  Önskar er en fin vecka! Kram  ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Vilket otroligt resultat, wow! Riktigt bra tips verkligen :) Tänkte höra med dig vilka sminkprodukter från Yves Rocher som du rekommenderar, vilka som är bäst och så? Ska nämligen lägga en beställning snart och skulle vara kul att höra med dig vad du gillar, för har sett att du använder produkter därifrån! :D Kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish