Ekologisk hudvård

  - Annons -

  Jag fick hem ett supersött paket från en bloggläsare för någon vecka sedan, hon har börjat göra egna ekologiska produkter och undrade om inte jag skulle vela testa – vilket jag så klart vill! :)

  Läppbalsamet och ansiktskrämen är det enda jag har hunnit testa hittills, och första intrycket är jag väldigt nöjd med! Jag använder i princip alltid vårdande läppsmink under dagarna, men på nätterna har jag använt läppbalsamet och det är underbart faktiskt, så det kommer bli en trogen medföljare i handväskan under osminkade dagar. Jag ser redan framför mig hur jag bättrar på det på stranden i Kap Verde i höst ;)

  Det ska hur som helst bli riktigt roligt att få testa allting, för eftersom det är naturliga och ekologiska ingredienser så borde det ju inte krocka så värst med mina Sanctum-produkter tänker jag!

  IMG_9582_111

  Så här skrev hon i mailet till mig:
  “Jag har genom mina snart 38 år testat det mesta inom hudvård. Har nu börjat använda ekologisk hudvård. Har nu testat både rosenserien och weleda och är inte helt 100% nöjd. Så jag beslöt mig för att göra mina produkter själv. Jag gör som det ser ut nu läppbalm, bodybutter, ansiktslotion och bodylotion. Köper endast ekologiska ingredienser som tex kokosfett, granatäppleolja, bivax och mycket mera.”

  - Annons -

  Så kul med drivande och engagerande människor tycker jag! Camilla har ingen shop eller liknande än men jag tror att det här med ekologiska produkter är en så bra marknad att hon absolut komma kunna driva företaget med vinst så fort hon kommer igång!

  ekologiska-produkter

  IMG_9642_111

  IMG_9644_111

  IMG_9661_111

  Fint va? Återkommer med recensioner när jag har testat lite mer!

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish