Videopodden avsnitt 3 – Ögonbryn

  - Annons -

  Nu kommer det nya avsnittet av min och Malins videopodd! Vi snackar först och främst ögonbryn, men även lite Brad Pitt och vad som kan få Kronprinsessan Viktoria att skaffa en till bebis. En härlig blandning som vanligt med andra ord! :)

  Vi har haft väldigt mycket tekniska problem med det nya avsnittet, det är därför det har tagit lite extra tid att publicera, men nu ligger det uppe i alla fall!!

  Ni kan även välja HD när ni tittar på Yotube :) Men på min dator är kvalitén ändå sämre än originalfilmen innan den är är uppladdad. Men det beror också på vilken dator man sitter vid, superkonstigt. Någon som vet varför? Observera i alla fall att ni kan ändra kvalitén på youtube-inställningarna nere i högre hörnet av filmen.

  Vi säger i början att vi filmar närmare med en annan kamera också, men den filmen raderades helt från minneskortet haha. Dessutom har jag kikat på en mic till kameran för bättre ljud men kameran hade visst inte ett sådant uttag. Är det bara jag som får tekniska problem med allt jag tar på? Haha.

  En rolig grej ni inte får missa är slutet av videon där vi har lagt in lite bloopers! Det är ju såå svårt att komma ur ett skrattanfall när man väl har fått det! :)

  - Annons -

  Hoppas ni gillar videon!

   –

  symmetri-ögonbryn

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish