Elizabeth Mott – It’s So Big Mascara

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag älskar att få hem paket i fina förpackningar, här om dagen fick jag detta i brevlådan!

  its-too-big

  Nice va? Den svarta lådan kommer jag spara som förvaringslåda fast byta ut etiketten! “Du kan ha dina tamponger i den!” sa Miska. “Ja fast jag har ju inte mens nu sen jag bytte till spiral ju” svarade jag. “Nä men du har ju inte slängt dina tamponger” sa han, hmm han har en poäng där kanske ;)

  Hur som helst, Elizabeth Mott är ett skönhetsmärke som lanseras i Sverige nu i augusti. Grundaren till märket är On-The-Go-Fashionistan Alice K som har tagit fram produkter som är anpassade för personer på språng – det ska gå snabbt att applicera samtidigt som man ska känna sig som “a million bucks”!

  Mascaran It’s so BIG Volumizing Mascara ska vara en supermascara som ger ett maximalt resultat på så kort tid som möjligt, den ger längd, volym, separation, lång hållbarhet och ska även vara lätt att tvätta bort med vatten. Alla bra egenskaper alltså, om den håller allt den lovar så är det ju grymt!

  - Annons -

  Om jag ska ge min bedömning efter första intrycket så har jag fått höga förväntningar på resultatet faktiskt, jag gillar den rosa girly-känslan den ger och dessutom ser borsten riktigt bra ut och det ser ut att vara precis lagom mängd mascara! Jag fick alltså en positiv upplevelse av att bara ta ut borsten ur hylsan, det bådar gott :)

  Mascaran kostar 179 kr ni kan köpa den här!

  Recension och bilder på fransarna kommer senare under veckan :) Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelÖgonbrynsuppdatering
  Nästa artikelMakeup of the day
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish