Ögonbrynsuppdatering

  - Annons -

  Det hade kunnat vara mycket värre men åh så jobbigt det är med läkande tatueringar! Alla har inte det problemet men för mig så kliar tatueringar enormt när dom läker (både kosmetiska och vanliga) och det är ju tokjobbigt när man inte får klia tillbaka!

  Det var nu 5 dagar sedan jag gjorde tatueringen och den har snart flagnat klart tror jag, färgen är fortfarande skarp och lite röd-aktig, jag har vant mig vid att ha breda bryn även osminkad och ju mer jag tittar på dom desto mer älskar jag dom! :)

  Egentligen ska man inte sminka sig under läkningstiden utan låta brynen vila. Men jag har gjort det ändå, det är ju ändå rent mineralsmink (på bilden nedan har jag YAG Mineral) och det vore ju supertråkigt att inte kunna sminka sig på en vecka!

  IMG_9434_111

  På bilden ser ni tydligt hur brynen ser ut nu. Jag har inte fyllt i dom alls och har varit försiktig med grundsminket och bara applicerat det runt omkring. Som sagt, lite röda, skarpa och flagiga fortfarande men snart har allting flagat bort. Dessutom har jag massa småfinnar från den feta krämen man ska smörja in brynen med.

  - Annons -

  En rolig grej jag har märkt (och fortfarande inte förstår sambandet till 100%) är att varje gång jag blir rädd så sticker det jättemycket i ögonbrynen! Jag hoppar till för typ allt, en luddtuss som ser ut som en spindel, mitt eget hår som kittlas som en spindel, Miska som tappar någonting i golvet o.s.v. och även fast jag inte blir superrädd så sticks det i brynen! När mamma hoppade fram när jag öppnade dörren så var jag tvungen att hålla i brynen för jag trodde nästan att dom skulle explodera haha! Vad kan det bero på tror ni? Extra mycket blod i ansiktet, eller att jag gör plötsliga bryn-ryckningar kanske? :)

  Jag är i alla fall fortfarande superduper nöjd med ögonbrynen och kan rekommendera detta till alla!

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish