Ellos lanserar sminkkollektion

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Ellos som de flesta av er känner till sedan tidigare är mest kända för mode och inredning, men har även varit återförsäljare för skönhetsprodukter och smink en längre tid. Men nu är de inte bara återförsäljare till andra märken längre utan kom förra veckan ut med sin alldeles egna skönhetskollektion Beauty By Ellos!

  Jag fick pressutskick på en hel del av de nya produkterna tidigare i veckan, och de mailade även och sa att fler är på g, så jag tänkte börja med att visa lite av sminket som jag fått hem :)

  Jag har inte hunnit testa allting supernoga, men ni får ta del av mitt första intryck! Det jag föll för först är deras fem ögonskuggspaletter med fyra skuggor i varje:

  beauty-by-ellos

  Tre jordnära paletter i beige till brunt där man kan välja om man vill ha kalla, varma eller skimriga skuggor. Och en vit-svart palett för smokey eyes, och en i murriga lila toner också. Väldigt användbara paletter för de flesta personer :)

  - Annons -

  Jag har inte sminkat med dom men jag har testat lite på händerna och de verkar pigmentrika och lätta att jobba med. Bra sugen på att göra en sotning med den mörkaste skuggan i Smokey Plum idag, men tycker att jag har gjort så många sådana slags sotningar den senaste tiden så ni kanske vill att jag varierar mig lite istället?

  Jättefina paletter hur som helst, och de kostar bara 99 kronor styck!

  IMG_8842_111

  Läppglansen finns i 12 nyanser och det finns både matta och skimriga färger. De innehåller arganolja (som jag älskar) och är helt parfymfria också. De är semitäckande och ger läpparna lite färg utan att bli heltäckande som ett läppstift blir.

  På läpparna känns de sköna, varken kladdiga eller klistriga. Jag som är väldigt känslig mot krämiga konsistenser på läpparna och måste använda väldigt, väldigt mjuka läppglans för att inte vilja torka av det, jag är inte helt 100% på konsistensen men kan inte riktigt förklara varför. Den är inte kladdig, men lite typ, syntetisk, kan man säga så? Tror inte att mängden arganolja är superstor i alla fall, men har inte kollat upp den saken :)

  Men jag tror att många av er kommer gilla dom, och för priset 49:- måste jag säga att de är prisvärda och bra!

  IMG_8888_111

  Och för en snygg inramning för ögonen så har de även lanserat kajalpennor i dessa fem färger – kolla in den gröna Petroleum Green, såå snygg!

  Pennorna är väldigt krämiga vid applicering, men fixeras sen och blir vattenfasta och hållbara, och ska även sitta hela dagen längs vattenlinjen. Jag har inte testat detta själv än, men när jag skulle tvätta bort dom från handen så kände jag att de satt väldigt bra. Ska bli spännande att testa :)

  Pennorna kostar också bara 49 kronor!

  - Annons -

  IMG_8890_111

  Sammanfattning – Mitt första intryck av produkterna är att de är väldigt bra, inget superwow men samtidigt är priset så pass lågt att det förändrar hela synen på produkterna. Skulle jag jämföra dessa med andra produkter i samma prisklass så är de nog mer wow-nivå :) Men som sagt så har jag inte testat allt till 100% än, återkommer med mer tydliga recensioner lite längre fram!

  Ni hittar produkter HÄR!*

  Kram på er ♥

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish