En sommar i kollektiv

  - Annons -

  Njuter ni av sommaren lika mycket som jag gör? Så varmt och härligt ♥

  Jag är fortfarande inne i ett djupt sorgarbete som ni kanske förstår, men en sak som känns viktig för mig som levt så nära en person med psykisk ohälsa – det är att alltid njuta av livet. Jag är en riktig vardagsnjutare och är tacksam över allt gott omkring mig, både stora och små saker och njuter för tillfället otroligt mycket av den vackra sommaren och min härliga familj som vi umgås med varje dag :)

  Jag har haft riktigt tunga veckor och fortfarande går det upp och ner, men jag börjar mer och mer känna mig som mig själv igen vilket är riktigt skönt! Allt praktiskt efter mamma går inte att ta tag i än då bouppteckning och allt sådant fortfarande inte har påbörjats, men jag ryckt upp mig och börjat fixa massa på salongen! Måla om sminkstolar t.ex, som jag gör i garaget hemma i huset, och rensa alla smink- och produktlådor. Skönt att ”komma tillbaka” och kickstarta igång sig själv!

  Mina systrar och jag har ju plötsligt gått och blivit husägare, och våran dröm (och plan om allt praktiskt och ekonomiskt går ihop) är att ha kvar huset och bo tillsammans som ett litet kollektiv :) Härligt va?

  Så här såg det ut hos oss här om dagen:

  - Annons -

  jag-och-miska

  Jag och Miska på trappan i trädgården ♥

  sommar

  Både Miska och syrrans pojkvän Glenn är riktiga hejare på skateboard och försökte lära mig lite smått! Det gick sådär haha, men väldigt roligt!

  sommar-skateboard

  Svårt att hålla balansen på den här saken!

  Vi umgås varenda lediga stund och varje dag när jag och Miska kommit hem från jobbet så är middagen på gång. Hur bra kan man ha det på en skala? Vet inte vad jag hade gjort utan Miska och min tokiga familj :) Får börja vlogga i vårt kollektiv sen haha.

  Förresten, vi har fått hem papper från obduktionen nu också och det var som vi trodde – att det var mammas kropp som inte orkade mer, det var alltså inte ett medvetet val från hennes sida att avsluta livet. Hon självmedicinerade sin depression med alkohol sen flera år tillbaka och har varit allt annat än snäll mot sin hälsa den senaste tiden, och till slut orkade inte kroppen längre. Ville bara skriva det, då många har trott att hon begick självmord, men nu vet vi alltså att det inte var så ♥

  Nu ska jag jobba vidare på salongen ett tag innan det är dags för hemgång. Hoppas ni får en fin eftermiddag och kväll allihopa!

  Puss & Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hoppas att allt går som ni tänkt och att ni kan ha kvar huset. Ni verkar va en härlig familj 💜 Allt gott till er! Kram

  2. Vilket fint stöd ni är för varandra! Du är inspirerande! Fint att se att livet liksom kan vara mörkt, ljust och blandat på samma gång. Kram kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish