Helen Torsgården hissar Magnetic Lash!

  - Annons -

  Visste ni att Helen Torsgården bloggade om min favoritmascara Magnetic Lash redan 2014, och skrev att det är den bästa fibermascaran hon testat! Det är alltid kul med positiva recensioner, men inte minst från personer som har satt typ hundratals olika mascara-märken på prov :)

  De flesta fibermascarorna har fibrerna iblandade direkt i hylsan, med med Magnetic Lash så ligger dom i en hylsa på sidan så man kan använda så lite/mycket/ofta/sällan man vill, så bra!

  Jag personligen är tokförälskad i mascaran i sig och använder den nästan jämt, även utan fibrer då den är så himla bra. Smular inte, kladdar inte (även om man som mig har väldigt oljig hy) och är dessutom vattenresistent så den tål både tårar och regn samtidigt som den är enkel att tvätta bort.

  Jeanette på jobbet är så glad att hon äntligen hittat en mascara som sitter bra även när hon måste cykla i regnet på morgonen, och tycker att den sitter bättre än många vanliga vattenfasta. Och Frida som är inne i Uppsalas studentliv använder den också regelbundet och var så nöjd på Valborg då hon var den enda som inte såg ut som en panda på “champagne-galoppen” haha :) Riktigt skönt att kunna lita på sin mascara och inte behöva kolla sig i spegeln flera gånger per dag.

  Så här fina fransar fick Helen Torsgården:

  - Annons -

  magnetic-lash-mascara-fibrer-recension-hiilen-sminkblogg-skönhetsblogg-testar1Skärmklipp 2016-07-26 19.59.46

  Riktigt kul!

  Jag måste även tillägga att jag aldrig har varit med om så stora svängar i vad som anses vara en dyr mascara och en billig mascara, som nu när jag träffar så många personer på salongen i Uppsala. Vissa tycker att 249:- är saftigt för en mascara (även jag, även fast jag anser att den är värd varenda krona) men dom flesta blir faktiskt chockade av priset och tycker att det är superbilligt för en så bra mascara :) Såå olika beroende på vad man har för referensramar.

  Dessutom innehåller mascaran 12 gram vilket är mycket för en mascara, nästan två mascaror i en om man jämför med flera andra märken, så man får mycket för pengarna :)

  Magnetic lash finns att köpa på Byher.se ♥

  Två stora tummar upp helt enkelt!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish