En söndag på jobbet

  - Annons -

  Hej på er!

  Idag har jag en riktig administrativ arbetsdag, började dagen med ett möte via FaceTime (videosamtal som finns på Mac) och nu håller jag på att maila hit och dit och bestämma massa saker som måste fixas så fort som möjligt. Bland annat planerar jag inför en hel dag med arbetsintervjuer nästa vecka, så kul!

  Har inte ens ätit frukost än för är så inne i det jag gör haha :)

  Men nu ringde Miska precis, som är i mammas hus och lagar mat, och sa att lunchen (brunchen?) är klar om 20 minuter. Så nu ska jag packa ihop datorn och springa dit, så kan jag jobba där sen. Så mycket mysigare att jobba med en kisse i famnen istället för att sitta här i en kvav lägenhet.

  Hur som helst, tänkte bara skriva det så att ni vet att jag lever och vad jag pysslar med. Ikväll blir det lite mer blogg-jobb då jag ska ta ett mysigt, hett bad och testa en ny skrubb + färginpackningen Maria Nila Colour Refresh i nyansen Pink Pop, ibland känns mitt jobb inte sådär superjobbigt haha ;)

  - Annons -

  Kram på er och hoppas ni har en fin söndag ♥

  1

  - Annons -
  Föregående artikelIsaDoras Face Sculptor-borstar
  Nästa artikelPåfyllning av Pixi
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish