IsaDoras Face Sculptor-borstar

  - Annons -

  IsaDora har väldigt mycket bra smink i sitt sortiment, det är ett otroligt bra märke i den prisklassen. Men, varje gång jag testar någon av deras sminkborstar så blir jag besviken…

  Jag fick hem deras Face Sculptor Brush och Shadow Blender i samma utskick som deras nya coutour-palett som jag skrev om igår. Och nu känner jag mig väldigt hård, ledsen för det IsaDora, men enligt mig är dom varken billiga eller bra, ni kan få mycket bättre borstar för den pengen!

  isadora-borstee1

  IsaDora Shadow Blender är dels till för att tona ut ögonskuggor, men även för att applicera highlighter. Den känns ganska plastig, och stråna är spretiga och känns allmänt ganska få, det är inget fel med luftiga borstar men då måste stråna vara mjuka och sköna också. Den tar inte upp så mycket produkt och känns inte skön mot huden, och är inte heller speciellt effektiv när man försöker blenda skuggor.

  Jag hade möjligtvis inte ratat den lika mycket om den typ följde med gratis med en skugga eller liknande, det finns ju värre och den funkar, men den kostar 99 kronor och då säger jag bara – köp någon annan.

  - Annons -

  isadora-borste1

  IsaDora Face Sculptor Brush är bättre, men också dyrare och kostar 129 kronor vilket den enligt mig inte är värd heller. Den är mjuk och lagom kompakt, och ger ett fint resultat. Hade den varit billigare så hade jag rekommenderat den till er som vill ha en bra budgetborste, ingen wow-känsla men funkar bra. Men för 129 kronor så kan man få en borste som är ännu skönare, och dessutom mer lätt att använda.

  Med andra ord, inga borstar jag kommer använda, men hittar ni den stora borsten på rea så kan ni slå till :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSmink och glasögon
  Nästa artikelEn söndag på jobbet
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish