IsaDora Face Sculptor 03 Nude

  - Annons -

  Jag fick hem pressprover på IsaDoras nyheter som jag tror finns i butik nu, bloggar hemma hos mamma och har inte med mig pressmaterialet, men hittar de ingenstans på internet men den är publicerad på IsaDoras hemsida i alla fall :)

  IMG_9198_111

  IsaDora har några sådana här paletter i sortimentet redan, fast som innehåller en rouge, ett solpuder och en highlighter. De har en palett för varm hudton, en för kall och en som är extra somrig också. Den här nya heter 03 Nude (nude för personer med ljus hy).

  Den här innehåller ingen rouge alls så där får man välja en annan man tycker om, istället innehåller den två mörkare nyanser (en varm och en kall) samt en highlighter.

  En riktigt skugga går åt det kalla hållet, så för att skapa naturliga skuggor i ansiktet bör man använda en kall ton. Den varma kan man istället ha lite extra av i t.ex. pannan eller kinderna för att se lite mer solbrun ut. Highlightern används sedan för att framhäva ansiktets höga partier.

  - Annons -

  Se min video om shading, highlighter och rouge här om ni vill se mer om själva appliceringstekniken :)

  IMG_9205_111

  För mig som är lite solbrun (inte riktigt lika blek som jag brukar i alla fall) men fortfarande ljus i huden så blir den otroligt naturlig och fin. De mörka färgerna är inte supermörka så de är fortfarande lätta att hantera även om man är nybörjare, och det är en ganska diskret färgskala i allmänhet. Så jag gillar den!

  Personligen använder jag bara en kall skugga + highlighter, jag brukar inte använda en varm alls, men det är väldigt fint om man vill framhäva solbrännan så här på sommaren :)

  Men första gången jag testade den så hade jag en för mörk foundation på mig (inte supermörk men mörkare än vad jag är) så då blev nyanserna otroligt diskreta, så det kan var bara att veta för er som inte är lika ljusa som jag, ni kommer inte få lite stor effekt på er hudton.

  isadora-hiho

  Här ser ni närbild på nyanserna på huden. Highlighter, bronzer och contour. De är alla matta men ger en fin lyster.

  Highlightern
  Jag gillar highlighters som antingen ger mer lyster än denna, eller är helt matta men ljusare, så jag kommer inte använda den jättemycket men jag tycker den är väldigt fin. På min hudton gör den inte superstor skillnad rent ljushetsmässigt, utan ger en diskret lyster – vilket också är jättefint och ger ett naturligt och vardagligt resultat. Med andra ord ingen wow-effekt men naturlig och fin :)

  Bronzer
  Det här är en perfekt varm ton som är superfin. Den är mest pigmentrik av alla nyanser i paletten, och är varm utan att bli orange eller onaturlig. Jättefin, två tummar upp!

  Contour
  Den här nyansen är kallare och liknar mer en naturlig skugga. Naturlig och fin och lätt att använda även om man är nybörjare med detta.

  - Annons -

  isadora-countor-kit_111

  Sammanfattning – En bra palett som jag rekommenderar för er som vill ha ett naturligt, fint och “lagom” resultat och som går snabbt att applicera på morgonen.

  Kram, kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelPortfolio makeup
  Nästa artikelBrun sotning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Letat efter den men inte hittat den än, verkar inte finnas här som jag bor ännu men hoppas den ska komma snart för jag vill verkligen ha en :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish