être belle Liplift Peeling – Peela läpparna!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  I goodiebagen på beauty awards så fick vi en Glossybox-box med oss hem, och där i låg bland annat läppskrubben être belle Liplift Peeling som jag har använt några gånger sedan dess! :)

  Jag har en del små porisar kring läpparna och har letat efter en bra läppskrubb ett tag, så jag blev lite extra glad för denna!

  IMG_2486_111

  Vad är être belle Liplift Peeling? Peeling för läpparna som skonsamt tar bort döda hudceller och gör hudytan len. Massera in och låt verka någon minut innan du sköljer av. Använd en gång i veckan eller efter behov.” står det på Glossybox.se.

  Resultat: Jag tycker om den här! Ingen super-wow-effekt kanske men absolut helt godkänd! :) Och jag har märkt positivt resultat på mina porer efter bara några användningar. Dessutom gillar jag att den kommer i en tub, både enkelt och hygieniskt att använda!

  - Annons -

  Användning: Den skrubbar riktigt bra och kornen är väldigt små, lätt att använda! Och jag gillar att läpparna inte känns torra efter heller trots att man skrubbar dom så mycket, dom känns riktigt lena, mjuka och återfuktade!

  Skulle kanske kunna vara ännu fler korn (det var inte snålt, men jag gillar mycket korn) och en lite drygare formula så hade jag varit supernöjd :)

  Pris: Kostar 129 kronor för 15 ml.

  IMG_1926_111

  Någon av er som testat denna? Vad tycker ni? :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Halloj,
   Jag har fråga som jag hoppas du kan svara på. :)
   Det är så att mina ögonbryn ser inte kloka ut, på grund av att jag fick för mig att raka en bit av framkanten av ögonbrynen när jag var tolv år. :( Nu är jag femton och det har vuxit en del hårstrån där men det är glest och väldigt ojämnt. Resten av brynen är fyllig och inte så glest. Finns det något man kan göra för framkanten ska bli mindre glest? Allstå, försöka få fler strån att växa till sig? Jag har testat vitlök men huden gillade inte det. :(
   Jag brukar fylla i med penna.
   Hoppas du förstod vad jag menade. :)
   Ps, din blogg är så himla bra och läsvärd!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish