Färgglad eyeliner piggar upp trötta ögon!

  - Annons -

  Hej på er fina ni!

  Jag har fått så himla mycket gjort i helgen så jag känner mig helt lugn i kroppen nu, ni vet känslan när man kan stryka massa saker på att-göra-listan och så säger man “check, check, check” och låter hur mallig som helst :D

  Nu kommer i alla fall en försenad sminkning som jag gjorde i torsdags! Hade denna på Creative Make Up där jag vanligtvis brukar ha så lite smink som möjligt (för att visa min permanenta makeup för kunder) men jag kände mig så trött och glåmig när jag vaknade, så jag kunde inte låta bli att liva upp ansiktet med starka färger!

  Och det hjälpte ju inte heller att min goodiebag från Pür Minerals stod på köksbordet och viska “använd oss, använd oss!”, jag var ju bara tvungen att testa den gröna eyelinern och det knalliga mörkrosa läppstiftet (eller röda? vad är det för färg?) samt komplettera med grön mascara. Det gick inte att låta bli :)

  Så här kommer en färgstark men ändå vardaglig och snabb sminkning, looove!

  - Annons -

  IMG_2631_111

  IMG_2664_111

  Jag är inte hemma just nu när jag skriver och kommer tyvärr inte ihåg vad nyanserna heter. Men läppstiftet och eyelinern kommer från Pür Minerals och jag tror att dom lanseras i slutet av maj (återkommer med mer detaljerad info).

  Den gröna mascaran är i alla fall från Make Up Store :)

  IMG_2656_111

  IMG_2635_111

  IMG_2640_111

  Fint va? :) Färgglatt utan att bli mycket.

  Hoppas ni har en superhärlig söndag! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish