Vårstäda sminket!

  - Annons -

  Som jag nämnde lite snabbt igår så har jag fått massor med saker gjort i helgen! Om allt går som det ska så ska jag gå från enskild firma till aktiebolag inom kort och då är det massa kring det som måste göras = oerhört tråkigt haha.

  Och inte nog med det, när jag redan kände mig nöjd med allt jag fått gjort så chockerade jag mig själv med att städa resten av dagen!

  Jag och Miska spenderade hela helgen hos mamma, för när det mest är data-jobb som ska göras så gör man ju hellre det framför braskaminen med en katt i knät ;) Men när vi sen kom hem till lägenheten igår så såg jag hur tvättkorgen svämmade över, vi hade inga rena underkläder kvar, diskberget stod på diskbänken och och man kände på lukten så fort man klev in att soppåsen behövde bytas. Ni fattar känslan.

  Så jag som inte orkade tänka mer på jobb började diska, boka tvättid, städa kylskåpet och innan jag visste ordet av det så började jag rensa lådor och till slut hela sminkbyrån! Och när man hade gjort så mycket grundjobb så kunde man ju inte låta bli att damma, dammsuga och “slutföra” hela storstädningen.

  Och sen efter 6 timmars städning duscha och skrubba sig själv också för till sist var jag och Miska det enda skitiga kvar i lägenheten haha :)

  - Annons -

  IMG_2676_111

  Så här ser det ut framför ytterdörren nu. Tre stora påsar med bara produkter, och tre mindre påsar med bara smink. Saker som jag inte har tid att använda som hamnar i “fyndhörnan” hos mamma där alla mina systrar går och rotar när det behöver någonting nytt i skönhetsväg :)

  Och det där är bara produkter som fortfarande går att använda, det var en hel del gammalt som hamnade i soporna också! Det var ett år sen jag rensade sist så det behövdes kan jag säga.

  Jag har även rensat bort allt gammalt från den tidigare “fyndhörnan” så att det bara finns fräscha produkter där. Så jäkla duktig! Och mina systrar är ganska lyckligt lottade också haha!

  Nu ska jag fylla på kaffekoppen och kicka igång den här veckan också! Ska bli så kul att sminka sig när det är rent och snyggt i sminklådorna :)

  Hoppas ni får en underbar start på veckan ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej vad underbar du är som ger bort till dina systrar. Du kan få posta lite smink till mig också!
   hälsning /http://ciliacicilia.blogg.se

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish