Even on a bad day, there’s always lipstick

  - Annons -

  God morgon fina ni!

  Idag är det inte lika vårfint väder ute som vi har varit bortskämda med tidigare i veckan, men som jag brukar säga – Even on a bad day, there’s always lipstick! Till skillnad från annat smink så är läppstift det snabbaste och enklaste sättet att sätta lite extra färg på tillvaron :)

  lipstick

  På dessa bilder har jag Paese Maniesto Liquid Lipstick i nyanserna 910, 904, 907 & 903.

  Jag själv har dock inte sminkat mig än utan sitter och morgonmyser hemma hos mamma! Som vanligt på helgen så jobbar/myser jag och Miska hemma i mammas hus och sover i mitt gamla rum – med blanksvarta väggar haha, mörkt och mysigt :)

  - Annons -

  Nu har jag precis fyllt på min andra kaffekopp och sitter framför en nytänd brasa och bloggar med min katt Viktoria i knät. Kan man ha en mycket bättre morgon? Bredvid mig sitter Miska och pluggar spanska, som han har bestämt sig för att lära sig, duktig!

  Hur har er söndagsmorgon varit? ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish