Yves Rocher Youthful Glow Foundation

- Annons -

Jag ger de flesta Yves Rocher-produkter full poäng, deras ögonsmink är riktigt, riktigt bra och dessutom har det billiga priser samtidigt som de har naturliga och vårdande ingredienser.

Men deras grundsmink och jag kommer inte riktigt överens lika bra, och nu har jag testat en av deras foundations som jag inte har provat förut – Yves Rocher Youthful Glow Foundation*, och är tyvärr inte imponerad den här gången heller.

IMG_0152_111

“En exklusiv och ljusreflekterande foundation som ger din hud en jämn, naturligt täckande och ungdomlig finish. Den behagliga och återfuktande formulan innehåller pärlemor som är omsluten av rosvax. Unika ingredienser som ger ett sidenmatt lyxigt slutresultat.”

Jag tror att ni som har en naturlig hudtyp, som varken är torr eller fet eller har blemmor, kommer tycka om denna! Den jämnar ut hudtonen jättefint, är lättapplicerad och känns skön på huden. Påminner om en CC-cream!

- Annons -

Dock framhävde den torra partier i ansiktet, som jag inte ens visste att jag hade! Och den höll sig absolut inte bra när min hy blev oljig efter en kort stund. Dessutom tycker jag att den doftar lite väl starkt.

Mina finnar, även de små, täcktes inte heller bra så på dom fick jag ha lite concealer på efteråt. Men det är ingenting som jag tycker är negativt egentligen, för det kan vara värt för att få ett naturligt resultat i resten av ansiktet, speciellt om man bara har få blemmor.

före-efter-yves-rocher-foundation2_11

Jag fick hem en lite för ljus nyans, men det gick att rädda med solpuder. Som ni ser så blir hudtonen jämn och naturlig, men blemmorna syns igenom.

Här är slutresultatet med concealer, solpuder, rouge och ögonbryn:

IMG_0104_111_11

Med andra ord, ni som inte har en problemhy och som vill ha en skön foundation med medeltäckning, ni kan absolut investera i denna! Men det är ingenting jag känner att jag kan rekommendera.

Med det finns mycket annat från Yves Rocher som är riktigt bra, och ni har väl inte missat att jag har en rabattkod nu i mars som ger er 20% rabatt + det fina glittret Loose Pearls på köpet?? :) Ange bara YRHELENA i varukorgen!

Klicka här för att shoppa loss – jag rekommenderar i princip allt ögonsmink, läppsmink och deras makeup remover (den tvåfasiga)!

Kram ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Och jag som typ avgudade min Youthful glow innan jag gav mig in på helt naturliga/ekologiska produkter :) Tyckte om den väldigt naturliga känslan och looken, och att den fanns i tillräckligt ljusa nyanser! (Jag har typisk blandhy med fetare T-zon och några yttorra partier.)

  2. Älskar dina inlägg om produkter så man lär sig hitta rätt i sminkjungeln :)
    Kan du inte visa lite fler tips och sminkningar med produkter från Yves Rocher innan din rabattkod går ut där? Gärna ögonskuggor och ögonpennor! Men även om du har några härliga nagellack därifrån.
    Hoppas även på en recension på de nya “ögonpennorna” – du har ju redan visat den med grönblå nyans. Skulle vilja se hur de andra ser ut och om de färgerna täcker bättre :)

    Tav för en superblogg!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish