Event på Creative Zone 5:e december!

    - Annons -

    Nästa vecka på fredag (5:e december) ska jag på ett event i Uppsala där jag både ska jobba och mingla, och ni är väldigt välkomna dit på kvällen om ni vill! :)

    Det är frisörsalongen Creative Zone i Uppsala (där jag fixar håret!) som firar att det i år är 20 år sedan ägaren vann VM-Guld i London!

    Under kvällen är det mingel (och mingelfotograf!) med bubbel, fantastiska erbjudanden och massa modeller som vi kommer att styla från topp till tå – och det är alltså jag som fixar sminket! :) Perfekt inspiration så här i vintermörkret!

    Creative Zone har anordnat kvällen i samarbete med House of Doris (kläder), Hårologi (hårvårdsmärke), Fotograf Juliana Fälldin, och mig!

    Det pågår mellan 19.00-21.00 och ni kan anmäla er på 018-141000 eller personalencz@gmail.com – men idag är det sista dagen att osa (p.g.a. att salongen ska fixa ”överraskningar” yeeeey!) så tveka inte för länge! :)

    10409930_10152324146573463_579411473_n

    - Annons -

    10363939_10152324148708463_400510798_n

    Slänger för skoj skull in bilder från ett sminkjobb som jag gjorde på en annan frisörsalong i Uppsala förut, och gud vad jag saknar mitt löshår nu bara för det! Jag gillade Hair Talk men Creative Zone jobbar inte med det längre, så jag blir ju lite sugen på att testa Great Lengths som dom har jobbat med i flera år istället.

    Men vem vet, jag kanske blir inspirerad till någonting helt annat när jag ser alla frisyrer på eventet sen! :)

    Hoppas vi ses där!

    - Annons -
    Helena Amiley
    Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
    Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

    Skriv en kommentar! :)

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Relaterade inlägg

    Senaste inläggen

    sv_SESwedish