Sanctum On The Spot i lager igen!

  - Annons -

  Minns ni när jag förut tipsade er om den ekologiska punktbehandlingskrämen mot akne som är så himla bra? On The Spot heter den och kommer från det ekologiska märket Sanctum. Den sålde slut supersnabbt, men nu finns den i lager igen! :)

  Under tonåren så hade jag ganska mycket problem med finnar, och kan fortfarande ha det i vissa perioder. Med andra ord, jag har testat väldigt många olika produkter mot finnar, och kan säga att punktbehandlingskrämer fungerar i princip aldrig för mig! Väldigt många av dom är starka och till och med till för att torka ut huden, vilket inte känns speciellt smart…

  Så när jag började använda Sanctum och deras punktbehandlande kräm för finnar så blev jag jätteglad, för den hjälper på riktigt och det gör den genom att lugna, läka och samtidigt återfukta huden!

  Finns på creativemakeup.se för 139 kr, köp den här!

  - Annons -

  On The Spot innehåller massor av bra ingredienser så som aloe vera, macadamiaolja och avokadoolja. Men dessa tre ingredienser är de som är mest aktiva mot finnarna:
  Tea tree oil – Lugnande, antibakteriell och läkande.
  E-vitamin – Återfuktar och främjar cellförnyelsen .
  Lakritsextrakt – Antiinflammatoriska och läkande egenskaper.

  Tea tree oil är den oljan som ger krämen sin relativt starka men ändå naturliga och fräscha doft, krämen doftar ganska starkt av trä så att det nästan blir lite tigerbalsamskänsla. Jag gillar doften men det är tur att man inte ska ha den i hela ansiktet om man säger så.

  Tea tree oil är känd för sin lugnande och läkande effekt och används främst till akne, insektsbett och klåda. Av egen erfarenhet kan jag även berätta att den är toppenbra på getingstick! Syrran min trampade på en geting i somras och skrek och skrek (hon är inte känslig för smärta, hon vill inte ens ha bedövning när hon tatuerar ögonbrynen för hon tycker att det är onödigt) men då led hon verkligen så jag sprang snabbt och hämtade denna kräm, och typ två sekunder efter att jag smort in det onda området på hennes fot så slutade det göra ont! Både jag och syrran var helt chockade haha! Så det är ett bevis på hur lugnande och snabbverkade krämen är : )

  Så här går jag runt hemma på morgonen när jag är nyvaken, osminkad och ruffsig.

  Framför allt är On The Spot-krämen viktig på morgonen för det är ofta då jag vill lugna finnarna ordentligt innan jag börjar sminka mig, men jag använder den på kvällen också när jag känner att det behövs. Speciellt är den bra för onda finnar som blossat upp ordentligt, då känner man verkligen att den irriterade finnen lugnar ner sig och slutar ömma så mycket.

  Jag använder den på alla mina finnar, både stora och små, men dom små försvinner ju alltid relativt snabbt så där är det svårt att direkt säga en skillnad. Men på de stora jobbiga stressfinnarna som jag har en tendens att få, riktiga inombordare, där kan jag absolut säga att denna är räddaren i nöden!

  Här är två recensioner jag hittade på Sanctums hemsida:

  On The Spot innehåller 100% naturliga ingredienser, varav 86% är ekologiskt certifierade. Hela förpackningen är biologiskt nedbrytbar i naturen inom 5 år, den vegansk och certifierad av Organic Food Chain Australia. Och så klart inte testad på djur.

  - Annons -

  Rekommenderas varmt! : )

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish