Exuviance – Efter 3 veckor

  - Annons -

  Jag har skrivit om min nya hudvård Exuviance på Modern Mom tidigare, och nu känner jag äntligen äntligen äntligen att jag börjar få pli på min oljiga hy!

  Det har bara gått ca 3 veckor sedan jag började använda Exuviance så detta är inte slutresultatet, men jag märker redan stooor skillnad på min hy. Jag blev chockad idag när jag kom hem och kollade mig i spegeln, efter att ha jobbat extra på Mjölnarens Mat & Café under dagen.

  Jag har inte pudrat på mig en enda gång sen jag sminkade mig kl 8 i morse, och när jag kom hem kl 16 var jag knappt oljig alls!

  Såhär ser badrumshyllan ut nu.

  - Annons -

  Det är lite olika ljus på bilderna då det skiljer på dagsljuset från fönstret, men ni ser ju det viktiga – hur blank respektive inte blank jag är!

  Den blanka bilden är fotograferad bara 4 timmar efter att jag pudrat mig, och dagens bild är alltså efter 8 timmar utan puder och då har jag till och med varit iväg och jobbat.

  Flottig som en pizza…

  Ser ni?!?!?!

  Jag är så glad, så glad, så glad :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  12 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish