Eyeliner och lösögonfransar (styckfransar) Steg för steg

  Inlägget innehåller adlinks (reklamlänkar)

  - Annons -

  Dagens tips, styckfransar med två knippen! Hur man gör eyeliner och lösögonfransar på ett enkelt sätt (relativt enkelt i alla fall!) med hjälp av styckfransar och eyeliner gjord med fuktad pensel och ögonskugga. Det ska ni få se steg för steg i detta inlägg! :)

  Missa inte mitt blogginlägg med tips och steg för steg på hur man fäster lösögonfransar: Lösögonfransar » 12 frågor & svar + fästa lösfransar

  just lashes, lösögonfransar, styckfransar, flare, cluster, individuals, naturlig sminkning, eyeliner med vinge, enkel sminkning

  Dessa lösögonfransar som snart finns att köpa online på Lyko.se är från Just Lashes Alora Individuals (adlink) och är individuella styckfransar (cluster/flare) som kommer med två knippen på varje. Fransarna finns redan nu att köpa på HÄR.

  Styckfransar med två (eller fler) knippen är mycket, mycket enklare att fästa än de klassiska styckfransarna med ett knippe på varje. De med ett knippe är inte lika enkelt att få ”rätt vinkel” på, om man råkar fästa lite snett så spretar dom tokigt. Men dessa styckfransar har en liten kort remsa som man lägger mot fransraden = man lägger lösögonfransen perfekt direkt! Och så går det dubbelt så snabbt att applicera två åt gången också :)

  - Annons -

  Dessa styckfransar /individuella fransar är perfekta för en diskret sminkning, men som ändå gör stor skillnad! Jag har lagt 5 stycken per öga (10 knippen totalt per öga alltså) vilket är nästan en dubblering av mina naturliga fransar. Men man kan lägga 2-3 styckfransar bara i ytterkanterna också eller om man har någon ”lucka” någonstans där man saknar naturliga fransar.

  Enligt mig är styckfransar de bästa lösögonfransarna för nybörjare! Men funkar såklart för alla som önskar ett naturligt resultat och enkel applicering.

  Märket Just Lashes är grundat av makeupartisterna My Emilsson och Anna Kokotos. Imponerad!

  just lashes, lösögonfransar, styckfransar, flare, cluster, individuals, naturlig sminkning, eyeliner med vinge, enkel sminkning

  Styckfransar blir som ni ser otroligt naturligt, men ändå har man massor med fransar!

  Produktlista bas, bryn & läppar:

  Puder som neutraliserar rödhet glo Skin Beauty Redness relief powder
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (57)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Fräknar & brynskugga – Paese Kashmir Eyeshadow (604)
  Bryngel (+ vårdande) – Refectocil Styling Gel

  Läppstift – glo Skin Beauty Cream Glaze Crayon (Chiffon)

  Man ser inte ens att jag har lösögonfransar! Det är lite, lite mellanrum mellan mina styckfransar, så jag har använt mer mascara än jag brukar till lösögonfransar för att måla till mina naturliga strån också.

  - Annons -

  Eyeliner & styckfransar – steg för steg:

  1. Ögonprimer, Pixi Eye Bright Primer
   Ljusbrun ögonskugga på hela ögonlocket, Paese Kashmir Eyeshadow (609)
  2. Tona ut i globlinjen
  3. Samma skugga under ögat
  4. Mörkbrun skugga ytterst på ögonlocket och undre fransraden, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
  5. Svart eyeliner, gjord med den svarta ögonskuggan Paese Kashmir Eyeshadow (602) och penseln Nanshy Lip Pencil som jag fuktat med Pixi Makeup Fixing Mist.
  6. Fäst alla styckfransar (jag har använt 5 knippen per öga), Just Lashes Alora Individuals (adlink) med limmet Duo Adhesive (adlink)
   Svart ögonskugga längs undre fransraden också
  7. Svart mascara för att svärta ner de naturliga stråna och få de att smälta in med alla styckfransar, glo Skin Beauty Water Resistant Mascara

  Klart!

  Min vattenlinje är tatuerad ljus, så för exakt lika resultat så kan du även komplettera med glo Skin Beauty Precision Eye Pencil (Peach) längs vattenlinjen för en mer ”klar” blick.

  just lashes, flare, cluster, individuals, naturlig sminkning, eyeliner med vinge, enkel sminkning

  Det är så himla fint med eyelinervinge ihop med styckfransar!

  just lashes, flare, cluster, individuals, naturlig sminkning, eyeliner med vinge, enkel sminkning

  just lashes, lösögonfransar, flare, cluster, individuals, naturlig sminkning, eyeliner med vinge, enkel sminkning

  Hoppas ni blev inspirerade av denna sminkning med eyeliner och styckfransar!

  Läs även:

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish