Få en hy full av lyster

  - Annons -

  Jag har nämnt Lumenes limited edition-serie “Artic Sun Collection 2015” tidigare, och nu tänkte jag visa er ännu en produkt därifrån som jag också älskar!

  För några veckor sedan så fick jag pressprov på denna serie, och jag är helt besatt av den lystergivande krämen Lumene Artic Sun Skin Tone Perfector:

  IMG_8352_111

  Vad är Lumene Artic Sun Skin Tone Perfector?
  Det här är en vårdande kräm som ger huden lyster och framhäver solbrun hy. Den innehåller vårdande fröextrakt från hjortron samt ljusreflekterande pigment.

  Huden får en effektfull och otroligt fin lyster!

  - Annons -

  IMG_8357_111

  IMG_8364_111

  Hur använder man den?
  Man kan använda den på lite olika sätt, den är framtagen för ansiktet men jag använder den mest på kroppen faktiskt. Men den går att variera på många sätt!

  I hela ansiktet/på hela kroppen – Krämen innehåller väldigt mycket lyster så jag tycker det blir för mycket om man smörjer in den som den är överallt, och på kroppen är det inte smart då tuben inte är så stor. Så om man vill ha lyster överallt så kan man blanda den med sin dagkräm/kroppslotion istället, det blir jättefint!

  På vissa områden – Jag smörjer bara in vissa delar av kroppen/ansiktet. Jag använder den på kinder, nyckelben och axlar, vilket jag gör utan att blanda ut den. Sedan blandar jag den lite med kroppslotion och smörjer in litegrann på framsidan av armarna, och nu på sommaren även litegrann på lår och smalben om jag har bara ben. Blir så himla fint :)

  IMG_8389_111

  Fin lyster va? Här har jag använt den utan att blanda ut den, men inte smort in hela mig.

  Här ser ni en närbild på lystern när jag har applicerat den på halva handen, så ser ni skillnaden tydligt:

  IMG_8411_111

  Två tummar upp säger jag!

  Krämen innehåller 30 ml och kostar 99 kronor, och denna limited edition-kollektion säljs enbart på Åhléns.

  - Annons -

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelA blast from the past
  Nästa artikelWella Instamatic Pink Dream
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish