A blast from the past

  - Annons -

  Det är alltid lika roligt att gå tillbaka i arkivet och se vad man har publicerat för gamla sminkningar. Jag publicerade min första sminkning i bloggen 30e juli 2010, så det nästan exakt 5 år sedan nu, shit vad galet!

  Men ni får inte gå tillbaka så långt haha ;) Jag har visat en hel del looker som i dagens läge ger mig brutal ångest, det är tur att jag blivit duktigare om man säger så.

  Hur som helst, nu håller Miska på att laga middag hemma hos mamma, medan jag chillar i soffan och bara väntar på att bli serverad hehe. Med andra ord har jag inget nytt bloggmaterial till er, och tänkte därför visa er sminkningen som jag publicerade för exakt ett år sen, den 19e juli 2014 :) Hoppas ni tycker att det är lite kul!

  IMG_5276_1111-1024x410 IMG_5296_111-906x1024 IMG_5316_111-1024x917

  Vad tycks? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish