Få nagellacket att hålla längre med Mineral smooth

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  När jag gick och gjorde gelnaglar på salong en längre tid förut så insåg jag hur mycket en jämn nagelyta gör för nagellackets hållbarhet.

  För även fast jag hade fina naglar hela tiden då så ville jag variera mig, och brukade måla naglarna med olika nagellack ändå. Och jisses vad de höll bra! Ens naturliga naglar har ofta små ojämnheter som gör att lacket släpper, men på en slät yta så håller nagellack mycket, mycket längre.

  Så det är en erfarenhet jag bär med mig, och innan nagellacket målas på så polerar jag ytan med en poleringsfil (jag använder Depends 4-stegsfil) som gör naglarna släta.

  Och sen, som pricken över i, så använder jag ett baslack som jämnar ut nagelytan:

  IMG_1402_111

  - Annons -

  Mineral Smooth innehåller små mineralpartiklarna som jämnar ut nagelns yta och gör färglackningen mer hållbar och jämn. Lacket skyddar naglarna från att missfärgas och kan använd enskilt eller som underlack. Innehåller även E-vitamin som vårdar nageln.

  Mineral Smooth kostar 79 kronor :)

  Den är snart slutsåld, så passa på om ni inte vill vänta till jag får nästa leverans från Paese!

  IMG_1409_111

  Hojta till om ni har några frågor ♥

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej,
   Har en fråga!

   Jag undrar hur man kan göra för att förhindra att sminket smetas ut i ögonvrån, slutet av ögat (eyelinerns vinge) & i själva vattenlinjen… Jag har känsliga ögon & ofta (speciellt utomhus) sker det att sminket smetas ut vid de nämna områden ovan…. Riktigt jobbigt… Vattenfasta smink produkter har ärligt talat inte någon sådan funktion på mig.

   En annan fråga!
   Bland annat du, har tipsat om att ögat får en annan fin inramning (?) om man applicerar kajal/liknande i övre fransarna (alltså i ‘övre fransarnas vattenlinje’) vad man nu kallar det haha. Blir stor skillnad men på mig hamnar färgen sedan på nedre vattenlinje & hela ögat blir svart…

   Hur lyckas man bättre??

   Tack,
   Kram :)

   • Hej Sophie! :) Vattenfast är inte alltid gnuggsäkert, speciellt inte om det är både vatten och rörelse samtidigt. Vad är det för slags smink du har där, är det en vattenfast kajalpenna längs vattenlinjen, en flytande eyeliner som du gör en vinge av, eller vad är det som smetas ut? Eller är det allting i yttre ögonvrån, mascara och hela köret? Kan vara bra att veta för att komma med ett mer konkret tips :)

    Vad gäller dig andra fråga så är det en fråga jag har fått ofta den senaste tiden, så jag kommer att göra ett inlägg om det inom någon dag bara, så håll utkik efter det :)

    Kram :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish