Få pli på din torra hud

  - Annons -

  Jag har alltid jättetorra ben, vilket är ganska komiskt då jag har så fet hy i ansiktet. Kan det inte bara blanda sig liksom? :)

  Hur som helst, mina ben är så torra att det kliar! Vanliga lotions hjälper för stunden, har även testat lite fetare krämer som har hjälpt litegrann, men jag har aldrig lyckats få pli på det helt och hållet.

  Det är vissa fläckar på benen som blir extremt torra, och det blir mycket värre på vintern. Jag har gått hela hösten och fasat för att benen ska bli sådär irriterade igen. Det är så jobbigt!

  Men nu har jag använt en riktigt fet kräm ett tag, och jag tror faktiskt att den kommer vara räddningen i vinter! Mina ben har blivit så mycket bättre redan :) Lite, lite torra om man känner efter (jag har slarvat lite också och inte använt krämen varenda dag) men det klias inte alls längre och det är så skönt!

  - Annons -

   Decubal Lipid Cream innehåller hela 70% fett, och det känns när man smörjer in sig kan jag säga! Men ändå så tar det inte lång stund innan mina ben har sugit upp allting, men jag kanske inte skulle smörja in den där jag inte är jättetorr.

  Den är framtagen för extremt torr och problematisk hy, och innehåller mjukgörande ämnen så som vaselin och paraffin. Den är dermatologiskt testad, parfymfri och är godkänd av Astma- och Allergiförbundet.

  Dessutom så kostar den under 100-lappen och finns att köpa på Apotek. Tummen upp!

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish