Face+ brun utan sol

- Annons -

Jag fick hem en brun utan sol-spray från Face+ för ett tag sedan för att testa och recensera, och idag tänkte jag att nu ska jag minsann få lite färg inför helgen! :)

Kortfattat om produkten:
· Face+ kan definieras som den nya generationens brun utan sol produkter
· Face+ Tintarellaspray luktar inte märkligt, kladdar inte, fläckar inte och försvinner inte efter några få duschar
· Face+ ger resultatet direkt
· Face+ nominerades och vann ”bästa brun utan sol produkten 2014” av EXPRESSEN’

IMG_2047_111

Det negativa med spray är ju att man behöver hjälp om man vill ha det mer än på framsidan. För även om man inte sprayar hela kroppen så vill man ju ändå ha på dekolletage, rygg och armar så att inte bara ansiktet ser solbrunt ut. Och det är ju svårt att spraya ryggen på sig själv med 20-30 cm avstånd.

Men jag tänkte att jag minsann skulle testa från topp till tå! Jag skrubbade bort alla döda hudceller i duschen, knatade hem till syrran, fotade lättklädda före-bilder och så fick hon hjälpa mig att spraya bakdelen!

- Annons -

Men alltså, jag är hemskt ledsen men jag kan knappt skriva en recension för vi fick inte till det alls… Den var verkligen svår att spraya med tycker jag! Den har fått många bra recensioner så jag vet inte hur det kunde gå så dåligt för oss. Sprayade man lite så blev det prickigt och stänkigt, och sprayade man mer så kom det på tok för mycket!

Själva nyansen såg jättefin ut och den kändes bra på huden, men det var så ojämnt att jag fick panik, hoppade in i duschen och skrubbade hela mig! Sen testade vi igen och försökte hålla längre ifrån, göra runda rörelser så att det skulle bli ett “mjukt spraymoln” men alltså nä, det blev en dusch igen. Vi testade tills flaskan tog slut och fick ändå inte till det!

Jag tror att produkten är bra om man har lite mer finess med sprayen, jag börjar nästan fundera på om det var fel på min flaska. Och det är ju positivt att det går att skrubba bort om man inser att det blir tokigt :) Men jag kan säga att jag hoppas att jag inte har kvar någonting i huden som ligger och gror för sådär ojämn som jag blev har jag absolut inte lust att vakna till imorgon.

Någon av er som testat denna? :)

- Annons -
Föregående artikelÖgonbryn före och efter
Nästa artikelSminkning före och efter!
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

  1. Jag älskar den!! Man måste trycka hårt på knappen så att det blir ett bra tryck. Annars saknas det luft i flaskan och så blir det som stora droppar på huden. Så inget tveka utan spraya på!! Älskar din blogg!

    • Vi gjorde det! Testade både att trycka fullt och lite, kanske fel på min flaska då? Jag testade ju till flaskan tog slut så det känns inte som att det bara är teknik, svårt att säga :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish