Färga blonda ögonbryn

  - Annons -

  Det hade hunnit mörkna ute när jag hade denna ögonbrynskund på salongen i torsdags (jobbade sent), men eftersom ni har önskat fler bilder på kunder så fotade jag ändå före och efter på hennes ögonbryn fast fotoljuset inte var optimalt :)

  Så bilderna är inte så bra, men ni ser skillnaden i alla fall!

  Att fixa blonda ögonbryn är bland det roligaste tycker jag, för skillnaden när man färgar kan bli så enorm. Det är nämligen så att många blonda bryn har så mycket jätteljusa strån, som man knappt tänkt på att dom finns innan för att dom är mer som fjun. Och när man färgar brynen då så kommer dom stråna fram och gör att man kan fixa en riktigt snygg ögonbrynsform :)

  Här är med andra ord före-och efterbilder på plock och färg på en blondinkund jag hade i torsdags:

  färga-blonda-ögonbryn-före-efter

  - Annons -

  Vilken skillnad va :) Man kan inte ens se på förebilden att det finns strån för att göra en sån form.

  Sen färgade vi hennes fransar också, men det har jag ingen bild på. Men dom är jättelånga och nu även kolsvarta. “Jag är som en helt ny människa nu” sa hon innan hon gick därifrån haha ♥

  Hoppas ni får en underbar lördagkväll allihopa!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej.Tjejen som du har på bilden har ju som jag väldigt ljusa ögonfransar.Du sa att hon hade färgat dom och dom blev kolsvarta.Själv har jag varit och färgat mina 2ggr men det har inte synts,och då har jag också tagit riktigt svarta,men det syns ändå inte.Vet du vad det kan bero på? Har gått på 2 olika proffsiga salonger,och man vill ju inte kasta ut pengar och så får man inte ens färg så det syns.Lite tråkigt.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish