The Balm Mary-Lou Manizer

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om en superfin highlighter som jag fått pressprov på, som är perfekt för er som gillar mycket effekt!

  IMG_4049_111

  Dosan är så himla fin också, så charmig!

  IMG_4053_111

  Highlightern jag pratar om är The Balm Mary-Lou Manizer som funkar både som highlighter, skimmer och ögonskugga.

  - Annons -

  Tar man litegrann på en fluffig borste och sveper lätt över kinder, panna och haka, så får man en diskret glans och lyster i ansiktet. Men tar man mer så får man en uppljusande och mer skimrig effekt som är fint i ögonvrån eller på hela ögonlocket som ögonskugga.

  Jag tycker att den är suverän! Man bör vara lätt på handen så att man inte får en för skimrig effekt när man har den i ansiktet, men med litegrann så får man ett jättefint och effektfullt resultat!

  IMG_4055_111

  På den här bilden ser ni hur highlightern skiljer sig beroende på om man applicerar mycket eller lite. Till vänster på bilden har jag lagt bara litegrann, och till höger är den så stark som det går.

  Fint va? :)

  lystergivande-puder

  Här ser ni före och efter highlightern i ansiktet. Ser ni att jag har mycket mer lyster på högerbilden?

  IMG_4635_111
  Dosan innehåller 8,5 gram så den kommer räcka länge, och kostar 185 kronor HÄR , de har även fri frakt.

  Någon av er som testat denna? Vad tycker ni? :)

  Nu ska jag åka till Östhammar igen och ansiktsmåla! Igår hade jag min syster Malin med mig också som kompanjon, vilket verkligen var underbart för det var så mycket barn så det hade blivit lite kämpigt ensam. Men idag är jag själv, men tror inte det blir lika mycket folk en söndag så det jämnar nog ut sig.

  - Annons -

  Nu måste ja sticka :)

  Hoppas ni får en superbra söndag allihopa!

   

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Åh den tycker jag såg jättefin ut, den måste jag nog köpa tror jag. Att sen förpackningen dessutom är snygg gör ju inte saken sämre heller. :-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish