Löwengrip Care & Color 18 Hours Mascara

  - Annons -

  Nu har jag äntligen testat mascaran från LCC som jag varit sugen på jättelänge, inte främst för att den verkar så himla bra utan mest för att jag har hört så delade meningar om den. Då blir jag alltid så nyfiken och vill se vad jag själv kommer tycka haha :)

  Läs även mitt stora mascara inlägg: Mascara Bäst i Test ⇒ Bästa Mascaran (2021) ⇔ (Recension)

  Och tittar jag på många av ögonfransbilderna med den så är det inte en sådan typ av mascara som jag egentligen faller för, fransar som får så mycket volym att dom nästan ser kladdiga ut om ni vet vad jag menar? Men jag har även sett många jättefina ögonfransbilder vilket har gjort mig ännu mer test-sugen.

  Men nu har även jag testat den då jag fick hem ett pressprov på den för ett tag sedan – och jag tycker att den är GRYM faktiskt!

  IMG_3912_111

  - Annons -

  Lite svårfotad text på mascaran när man fotar med blixt som ni ser hehe. Men jag tycker att hylsan är jättefin, mattsvart med blank, guldig text!

  Kortfattad recension – En mascara som ger både längd och volym samtidigt som fransarna håller sig separerade och fina. Den har en grym hållbarhet och är jättelätt att tvätta bort (inte vattenfast) och är därför toppenbra i sommar!

  ♥ Hållbarheten är grym, smular inte och kladdar inte hur oljig jag är blir på ögonlocket. Fransarna är lika fina från morgon till kväll.
  ♥ Och trots så bra hållbarhet så är den ändå jätteenkel att tvätta bort, jag får bort den med bara vatten.
  ♥ Fransarna får både fin längd och volym utan att se “för mycket” ut.
  ♥ Fransarna blir fint separerade också.
  ♥ Enkel att applicera, ger inga klumpar och man kan jobba fransarna snygga om man som mig inte har fransar som lägger sig snygga direkt.
  ♥ Borsten passar både små och stora ögon då den är väldigt smal i framkanten och väldigt bred i ytterkanten.

  Den finns att köpa på bland annat HÄR för 159 kronor, där man även kan köpa två stycken samtidigt för 289 kronor (istället för ord. pris för två stycken som är 318 kronor). Mascaran innehåller 14 ml vilket är ganska mycket om man jämför med många andra mascaror.

  IMG_3924_111

  Borsten är som sagt väldigt smal i toppen så man kommer lätt åt fransarna i ögonvrån. Jag tycker att borsten får med sig lagom mängd mascara också, jag är “allergisk” mot mascaraborstar som har för mycket mascara på sig vilket är ganska vanligt bland volymmascaror. Men den här borsten är jättebra!

  IMG_4657_111

  Här ser ni mina ögonfransar, jag har använt ögonfransböjare innan. Fina va? :)

  IMG_4660_111

  IMG_4684_111

  Och så här ser fransarna ut när jag tittar rakt fram.

  - Annons -

  Jag kan inte annat än ge två tummar upp! Och på lördag har jag en brudsminkning som var här på provsminkning i fredags, då blev det en hel del sminksnack och hon sa att LCC’s mascara är hennes favorit, så det var kul att höra när jag själv höll på med en recension :)

  Den har funnits i sortimentet ett tag nu så flera av er som läser har säkert hunnit testa den också? Vad tycker ni om den? Jag har som sagt läst delade meningar, vissa som tycker att den ger för mycket volym, men det är ju så med alla mascaror, dom kan ge olika resultat på olika ögonfransar. Så det vore kul att veta vad ni tycker!

  Nu ska jag fylla på kaffekoppen och vänta på att regnet tar ett uppehåll så jag kan gå med ansiktsmålarväskan till syrran som är så oerhört gullig och ska hjälpa mig att tvätta alla penslar jag har använt i helgen! Det är så tidskrävande (och tråkigt) och jag har så mycket att göra så hon erbjöd sig att hjälpa till. Underbara människa :) ♥

  Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Hej !
   Undrar om någon av er har testat franslaminering med keratin?
   Det verkar vara en ny skonsam trend, ett allternativ till mascara och lössögonfransar…
   YumiLashes heter behandlingen.

   • Hej hej! Jag har inte testat just yumilashes, men det är en typ av ögonfranspermanent och det har jag testat, vi utför det på vår salong i Uppsala, det är jättebra! keratinet verkar dock vara en typ av efterbehandling som är speciell med yumilashes men när jag tittar på före- och efterbilder så ser det ut som resultatet efter en helt vanlig ögonfranspermanent. Så utan att ha läst på direkt noggrant så verkar det vara en mer vårdande ögonfranspermanent :)

  2. Jag har jätte problem med mascara eller rättare sagt mina ögonfransar. Mina ögonfransar är korta, väldigt tunna hår så det är svårt att hitta en bra mascara. Speciellt när man har så tunna ögonfrans hår. Inte alls fylliga som andra eller tjockare hår iallafall. Är blondinbellas mascara bra trotts mina ögonfrans problem? Eller den är bättre på personer söm har längre fransar och mer tjockare ögpnbryns hår?

  3. Jag har haft den för nån månad sen, tyckte att den var superbra första dagarna, men efter några dagar började den bli torr och mina fransar blev inte alls lika fina som när den var nyöppnad. Jag kommer därför inte köpa den igen.

  4. Du fick verkligen fina fransar med den. Jag har jättesvårt att finna en mascara som inte fäller. Blir alltid svart både över och under ögonen. Oftast sitter en mascara någon timme på mig sen ser jag ut som en panda. Kanske jag skulle testa denna (också)
   Hälsningar Mona

   • Mona – en mascara som funkar väldigt bra för mig som också har stora problem med att mascaran hamnar iaf under ögonen under dagen, är Maybellines Lash Sensational. Den sitter jättebra på mig och man får dessutom väldigt fina fransar. Dock kräver den definitivt en bra make up-remover, men det är det värt! Kan vara värt att prova den om du inte redan gjort det! http://www.maybelline.se/produkter/ogon/mascara/lash-sensational.aspx

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish