Mascara Bäst i Test ⇒ Bästa Mascaran (2021) ⇔ (Recension)

Alla länkar i inlägget är annonslänkar. Men många mascaror har jag köpt själv och är alltid 100% ärlig i mina recensioner :)

- Annons -

Här kommer ett stort mascara bäst i test! Jag har testat de populäraste mascarorna på marknaden för att hitta den bästa mascaran! Har du någon favorit eller en bra mascara du vill rekommendera?

Innehållsförteckning:

Mascarorna | Vinnarna | Recensioner | Frågor & Svar

Jag kan säga såhär, om det varit ovanligt tyst här i bloggen den senaste tiden så är det för att jag arbetat på detta mascara-inlägg i två månader, haha. Inte riktigt, men nästan! 14 olika mascaror har jag satt på prov och kommer därefter fortsätta uppdatera detta inlägg med fler mascaror.

Världens största “mascara bäst i test” kanske detta blir till slut ;)

- Annons -

bästa mascaran, mascara bäst i test, mascara som håller, bästa mascaran, mascara recensioner, samlade recensioner om mascara

Ett urval av de jag testat! För att hitta den bästa mascaran så tänker jag kontinuerligt uppdatera detta inlägg med nya mascaror vartefter jag testar dem. (Mascara bäst i test – Senast uppdaterad 2021.02.20)

Om ni vill tipsa mig om någon bra mascara eller om ni har en favoritmascara som ni tycker är den bästa mascaran så lämna gärna en kommentar längst ner i detta inlägg!

Mascara Bäst i Test

Mascara bäst i test ⇒ Bästa mascaran 2021

I detta stora mascara bäst i test har jag provat olika mascaror från olika märken. Jag har grundligt utvärderat dem på för och nackdelar, priser, mängd m.m för att hitta en testvinnare och kanske den bästa mascaran någonsin ;)

Vinnarna är även uppdelade i olika kategorier eftersom olika mascaror är bra på olika sätt!

Vill understryka också att jag skippat att ha med mascaror som jag själv säljer (som ni kan se i min webbshop creativemakeup.se) eftersom jag skriver så mycket om dom annars ändå :)

Vilken är den bästa mascaran?

Listan nedan innehåller alla mascarorna i testet, utan inbördes ordning.

Mascarorna som testats i detta bäst i test:

 1. Indy Beauty – Curl It Up! Defining Mascara
 2. Indy Beauty – Raise the Volume! Volumising Mascara
 3. Loreal Mascara – L’Oréal Paris Telescopic Mascara
 4. Isadora Mascara – IsaDora Flashing Volume
 5. Maybelline Mascara – Lash Sensational Multiplying Mascara
 6. Max Factor Mascara – Masterpiece Max Mascara
 7. Max Factor Mascara – 2000 Calorie Mascara Dramatic Volume
 8. Clinique Mascara – Clinique Lash Power Mascara
 9. Xlash Mascara
 10. Lancome Mascara – Lancôme Hypnose Mascara
 11. Clarins – Be Long Mascara
 12. Idun Mascara – Magna Lengthening Mascara
 13. Estee Lauder Mascara – Sumptuous Extreme Mascara
 14. Sensai Mascara – 38°C Volumising

Klicka på länkarna för att hoppa mellan respektive mascara eller bläddra vidare för att se hela listan av detta mascara bäst i test.

mascara bäst i test testvinnare, sensai & xlash mascara, bästa mascaran

Vinnarna har delats upp i dessa olika kategorier i mascara bäst i test:

- Annons -

 Klicka på länkarna för att hoppa direkt till testvinnaren i respektive kategori.

 


 

Indy Beauty – Curl It Up! Defining Mascara Recension

Egenskaper: Definierande Volym: 8,5 ml Prisklass: Medel

Indy Beauty - Curl It Up! Defining Mascara Recension

Produktbeskrivning:

“En mascara för långa, definierade ögonfransar. En smal mascaraborste med mjuka fibrer böjer och separerar fransarna för ett vackert resultat som håller hela dagen, utan att kladda eller smula. Kan byggas på efter varje applicering, men låt mascaran torka mellan appliceringarna. Oparfymerad & 100% vegansk mascara.”

Pris i skrivande stund: 159:- (Länk)

Indy Beauty - Curl It Up! Defining Mascara bäst i test

Indy Beauty Curl It Up! Defining Mascara Recension:

Applicering: Lättmålad! Man kan jobba mycket med borsten och fransarna. Den ger snabbt en kolsvart färg och fina fransar. Kan klumpa sig lite om man har mycket puder på fransarna (jag som pudrar mig så mycket) så försök vara försiktigt med fransarna när du pudrar dig.

Mascaraborste: Väldigt mjuk och trevlig mascaraborste.

Resultat: Har testat både att böja fransarna med tång och att skippa det. Mascaran blir lika fina oavsett! Mina fransar är inte svårböjda ska tilläggas, men få mascaror böjer dom så mycket utan tång som denna gör faktiskt. Bra separation (inte super-kammande, men ändå separerade) och även mycket volym. Den beskrivs inte som en volymmascara men jag tänker mer på volym än separation.

- Annons -

Hållbarhet: Jättebra jämfört med många mascaror, men inte helt flawless då den färgar av sig pyttelite under ögat för mig. Vilket nog beror på min oljiga hy. Tror den håller bra på de flesta andra!

Enkel att tvätta bort? Inga svårigheter att tvätta bort! Varken med ögonmakeupremover (micellärt vatten) eller med varmvatten och min vanliga rengöring.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Lättmålad
+ Fin volym!
+ Vegansk
Inte klockren hållbarhet på oljig hy

Sammanfattning: Indy Beauty curl it up defining mascara är verkligen en mascara för mig, om den bara hade hållit lite bättre! Men om jag använder ögonprimer och pudrar huden under ögonen ordentligt så tror jag att det kommer gå bra ändå. Jag kommer nog fortsätta använda den även om den inte vinner mascara bäst i test! Skönt att slippa ögonfransböjare! :)

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 4 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Indy Beauty – Raise The Volume! Volumising Mascara Recension

Egenskaper: Volymgivande Volym: 12,5 ml Prisklass: Medel

Indy Beauty - Raise The Volume! Volumising Mascara Recension

Produktbeskrivning:

“Mascaran ska ge ögonfransarna maximal volym. Mascaraborsten med fibrer ska skapar ett vackert resultat med tjocka & fylliga fransar som håller hela dagen, utan att kladda eller smula. Ska gå att byggas på efter varje applicering, men låt mascaran torka mellan appliceringarna. Oparfymerad & 100% vegansk mascara.”

Pris i skrivande stund: 159:- (Länk)

Indy Beauty - Raise The Volume! Volumising Mascara bäst i test

Indy Beauty Raise The Volume! Volumising Mascara Recension:

Applicering: Lättmålad och snabbmålad! Enkel på underfransarna och bra precision trots att borsten är stor.

Mascaraborste: Stor och mjuk borste som verkligen är kammande. Det är inte helt vanligt med såhär feta borstar som också kammar effektivt.

Resultat: Mycket fin längd och separation. Stor borste är inte = volym har jag insett av detta inlägg. Tycker denna ger mer separation och längd än volym.

Hållbarhet:Ganska bra men färgar av sig en del under ögonen på mig. Kan bero på att jag har oljig hy. Jag får så himla fina ögonfransar av denna och gillar allt med den, så synd att den inte håller klockrent för då hade det varit en ny favorit!

Enkel att tvätta bort? Inga svårigheter att tvätta bort! Varken med ögonmakeupremover (micellärt vatten) eller med varmvatten och min vanliga rengöring.

Övrigt: Bra pris för en mascara! Men inte bara det utan innehållet på 12,5 ml är oerhört bra! Detta gör mascaran ännu mer prisvärd då man får mycket för pengarna.

Skillnad på Indy Beauty curl it up & Raise the volume: Det roliga är att jag skulle vilja byta produktbeskrivning på dessa till tvärtom. Att Curl it up ger mer volym och att Raise the volume är mer separerade och längd. I alla fall på mina ögonfransar! :) Förutom det så håller Curl It Up lite bättre på mig än vad Raise The Volume gör, volymmascaran färgar av sig lite mer under ögat (har testat på varsitt öga samma dag och kunde därför se skillnaden tydligt). Samt att Indy Beauty Raise The Volume innehåller större mängd, 12,5 ml jämfört med Curl It Up som innehåller 8,5 ml.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Prisvärd & stor mängd!
+ Vegansk
+ Separerar och förlänger fransarna.
Mindre volym än utlovat
– Inte klockren hållbarhet på oljig hy

Sammanfattning: Indy Beauty Raise the volume mascara är precis en sådan mascara jag är ute efter då jag personligen föredrar separerade fransar över volym. Men eftersom den beskrivs som en volymmascara så kan jag inte riktigt ge den “full pott” ändå. Men oerhört fina fransar och jag ska testa pudra ordentligt under ögonen och se om den håller bättre då – i sådana fall kommer den användas flitigt!

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 3.5 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Loreal Mascara – L’Oréal Paris Telescopic Mascara Recension

Egenskaper: Förlänger & Separerar Volym: 8 ml Prisklass: Medel

Loreal Mascara - L'Oréal Paris Telescopic Mascara Recension, bästa mascaran, mascara bäst i test,

Produktbeskrivning:

“Telescopic Mascara är den första mascaran från L´Oréal Paris som både förlänger och separerar ögonfransar. Med en flexibel multiborste med hög precision separerar och förlänger den ögonfransarna på ett fint sätt, utan att klumpa.”

Pris i skrivande stund: 165:- (Länk)

Loreal Mascara - L'Oréal Paris Telescopic Mascara bäst i test

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Recension:

Applicering: Första gången jag använde denna så blev den jättesnygg direkt på ena ögat, medan andra ögat var mer svårjobbat p.g.a. för mycket mascarakräm. Då insåg jag att man behöver hålla borsten i rätt vinkel så att den kammar ordentligt, eftersom den inte har jämnt med piggar runt hela borsten. Men superbra precision!

Mascaraborste: Lite sladdrig gummiborste, jag föredrar en stadigare som man kan trycka lite mer med. Men annars bra.

Resultat: Lagom separation (beror lite på hur man håller borsten) och bra volym. Fint resultat! Underfransarna blev fina och definierade! Tror verkligen att det är en bra mascara för personer med kortare ögonfransar!

Övrigt: Denna mascara är verkligen populär! Jag är med i många skönhetsgrupper på Facebook och varje gång någon frågar om mascara-tips så rekommenderas denna. Så oavsett vad jag säger så kan ni tänka på att den är väldigt omtyckt av många! :)

Hållbarhet: Färgade av sig lite, mest uppe (så det beror nog på min oljiga hy) men lite nere också.

Enkel att tvätta bort? Lätt att tvätta bort!

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Fin längd och volym
+ Superbra precision
+ Jättefina underfransar!
Man måste hålla borsten i rätt vinkel för att få den kammande effekten.

Sammanfattning: Jag vet att L’Oreal Paris Telescopic Mascara är super-poppis och vinnaren i flera “mascara bäst i test”! Jag tror detta är en bra mascara för personer som har lite svårjobbade ögonfransar? För jag har använt denna två gånger och båda gångerna har den blivit snyggast på mitt “sämre öga” där fransarna är lite mer svårjobbade. Det var intressant :) För mig personligen så gillar jag inte den sladdriga borsten och den färgade av sig lite väl mycket på ovansidan av ögat för att jag ska kunna använda den regelbundet.

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 3 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Isadora Mascara – IsaDora Flashing Volume Recension

Egenskaper: Volymgivande Volym: 9 ml Prisklass: Budget

Isadora Mascara - IsaDora Flashing Volume Recension

Produktbeskrivning:

“Flashing Volume från Isadora ger ögonfransarna otrolig volym och en illusion av lösögonfransar. Den unika borsten med ihåligheter ger dubbel mängd mascara, för jämn täckning och fylliga fransar. Borsten är gjord för att separera och definiera varje ögonfrans.”

Pris i skrivande stund: 149:- (Länk)

Isadora Mascara - IsaDora Flashing Volume bäst i test

IsaDora Flashing Volume Recension:

Applicering: This I like! Väldigt mycket kräm på en gång. Det räcker att doppa borsten en gång per öga. Väldigt snabb applicering! Man behöver inte jobba så mycket med borsten för att få det fint. Det går att jobba mycket med fransarna och bygga upp mer volym och längd om man önskar det. Enkel även på underfransarna – som blev väldigt långa.

Borste: Kammar stråna fint. Toppen av borsten är lika bred som resten, så om man har svårt att komma åt i ögonvrån så kanske man önskar en borste med smalare topp. Men bra precision för mina fransar.

Resultat: Väldigt fylligt närmast roten och separerade toppar. En kombo som inte är jättevanlig faktiskt. Gillar det starkt!

Övrigt: Ibland när man drar upp borsten så kommer det en ovanligt stor klutt på toppen som man måste skrapa av mot kanten på hylsan.

Hållbarhet: Jag var svart på huden både över och under ögat efter en hel dag med denna mascara. Det var svart längre ner under ögat än var mina underfransar når, vilket måste innebära att den smulat under dagen och därmed färgat svart under ögat.

Enkel att tvätta bort? Ja! Både med min vanliga makeupremover (micellärt vatten) och med vanlig ansiktsrengöring och vatten.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Ger mycket volym
+ OCH separerar
 Håller inte hela dagen

Sammanfattning: IsaDora Flashing Volume hade varit en klockren mascara för mig som älskar både volym och separation – OM hållbarheten bara hade varit bättre. Hållbarheten är för mig en deal breaker. (Observera mitt “problem” långa fransar och oljig hy). Annars tror jag faktiskt att den hade kammat hem förstaplatsen som mascara bäst i test, mina fransar blir verkligen galet fina!

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 3.5 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Maybelline Mascara – Lash Sensational Multiplying Mascara Recension

Egenskaper: Volymgivande Volym: 10,7 ml Prisklass: Budget

Maybelline Mascara - Lash Sensational Multiplying Mascara Recension, bästa mascaran, mascara bäst i test, budget mascara

Produktbeskrivning:

“Lash Sensationel från Maybelline är en volymmascara som ska ge dig solfjäderformade fransar med fantastisk volym. Med den flexibla böjda borsten kan du med de inre borsthåren fånga och framhäva varje frans och med de yttre breder du ut fransarna som en solfjäder.”

Pris i skrivande stund: 129:- (Länk)

Maybelline Mascara - Lash Sensational Multiplying Mascara bäst i test

Maybelline Lash Sensational Multiplying Mascara Recension:

Bästa mascaran i budget-kategorin – Lågt pris för hela 10,5 ml!

Applicering: Det kommer lagom med kräm för varje drag. Går att jobba länge och mycket med borsten! Bra precision i ögonvrån och underfransar trots tjock borste. Väldigt kammande!

Mascaraborste: Stor och böjd gummiborste som är väldigt kammande. Kommer åt varenda ögonfrans.

Resultat: Många ögonfransar! Volym och separation samtidigt. Har nog aldrig testat en mascara som fått mina ögonfransar att se ut att vara så många. Jag förstår varför den heter “Multiplying Mascara” :)

Hållbarhet: Bra för att vara en budgetmascara! Färgade av sig pyttelite under ögonen bara.

Enkel att tvätta bort? Lätt att tvätta bort, både med micellärt vatten och med varmvatten och vanlig rengöring.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Många ögonfransar!
+ Borsten kommer åt varenda frans
+ Prisvärd med mycket innehåll
Färgar av sig pyttelite under ögonen

Sammanfattning: Maybelline Lash Sensational Multiplying Mascara kommer jag absolut använda mer! Inte en hållbarhet som jag litar på vid viktiga tillfällen, men fina och många ögonfransar och en bra vardagsmascara. Vinner absolut “mascara bäst i test” vad gäller budgetmascaror!

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 4 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Max Factor Mascara – Masterpiece Max Mascara Recension

Egenskaper: Volymgivande Volym: 7,2 ml Prisklass: Medel

Max Factor Mascara - Masterpiece Max Mascara Recension

Produktbeskrivning:

“Masterpiece Max Mascara från Max Factor är en volymmascara som ska omedelbart ge tjocka och definierade ögonfransar utan klumpar. Deras högteknologiska iFX-borste ska ge ett läckert resultat på bara ett par sekunder.”

Pris i skrivande stund: 169:- (Länk)

Max Factor Mascara - Masterpiece Max Mascara bäst i test

Max Factor Masterpiece Max Mascara Recension:

Fun fact: Det här är den mascaran jag använde när jag började sminka mig i tonåren. Jag använde den i flera, flera år! :) Doften/lukten (som dock inte är särskilt speciell) påminner mig om old times haha.

Applicering: Den här gamla godingen är inte så dum! Snabbjobbad, separerar fint, lagom med färg på borsten – ganska lite men ändå tillräckligt. Påbyggbar men snyggare om man inte gör det, för den separerar inte lika fint då.

Mascaraborste: Bra precision och en gummiborste som kammar fint! Smal topp som gör det lätt att komma åt i ögonvrån.

Resultat: I remember why I liked it! Jag har alltid gillat separerade fransar, inga klumpar och inget krångel. Men ändå kolsvart resultat och långa ögonfransar. Mycket bra!

Enkel att tvätta bort? Ja! Både med min vanliga makeupremover (micellärt vatten) och med vanlig ansiktsrengöring och vatten.

Hållbarhet: Mitt vanligaste klagomål. Jag var svart både över och under ögat i slutet av dagen! Det var svart längre ner under ögat än var mina underfransar når, vilket måste innebära att den smulat under dagen och därmed färgat svart under ögat.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Separerar fint och ger långa fransar
+ Klumpar inte.
Håller inte hela dagen

Sammanfattning: Maxfactor Masterpiece Max Mascara är perfekt för dig som gillar separerade men kolsvarta och långa ögonfransar. Ger ett naturligt resultat. Dock är hållbarheten är för mig en deal breaker. (Observera mitt “problem” långa fransar och oljig hy). Minns det sedan förr också, hur man gick och drog med fingret på ögonlocket för att få bort svärtan!

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 3.5 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Max Factor Mascara – 2000 Calorie Mascara Dramatic Volume Recension

Egenskaper: Volymgivande Volym: 9 ml Prisklass: Budget

Max Factor Mascara - 2000 Calorie Mascara Dramatic Volume Recension

Produktbeskrivning:

“Max Factor 2000 Calorie Mascara ska ge tredubbla volymen på dina ögonfransar! 2000 Calorie Mascara Dramatic Volume har en formula som gör även de tunnaste fransarna tjocka och ger dem upp till 300% volym direkt. Kan enkelt tvättas bort med en mild sminkborttagning / makeup remover, så även de med känsliga ögon eller de som använder linser kan använda denna mascara.”

Pris i skrivande stund: 139:- (Länk)

Max Factor Mascara - 2000 Calorie Mascara Dramatic Volume bäst i test

Max Factor 2000 Calorie Mascara Dramatic Volume Recension:

Applicering: Lättmålad! Separerar fint även fast den inte “kammar” så mycket. Lagom med färg.

Mascaraborste: Mjuk och trevlig borste med smal spets som ger fin separation.

Resultat: Separerade fransar och ett milt resultat. Det utlovade “Dramatic Volume” kan jag dock inte hålla med om. Mer en vardagsmascara!

Hållbarhet: Bara lite mörkt under ögat. Inget över ögonen.

Enkel att tvätta bort? Lätt att tvätta bort, inga konstigheter.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Prisvärd med bra innehåll (9 ml)
+ Lättmålad och fint resultat
Inte lika mycket volym som utlovat

Sammanfattning: Max Factor 2000 Calorie Mascara Dramatic Volume är en bra vardagsmascara skulle jag säga :) När jag inte gör en ordentlig ögonmakeup utan bara har mascara, då gillar jag ett naturligt resultat. Bra hållbarhet för att vara så billig också! Dock får den lite minuspoäng på att den utlovar mycket mer volym än vad jag upplever att den ger.

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 3.5 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Clinique Mascara – Clinique Lash Power Mascara Recension

Egenskaper: Förlängande Volym: 6 ml Prisklass: Medel

Clinique Mascara - Clinique Lash Power Mascara Recension bäst i test

Produktbeskrivning:

“Lash Power Mascara från Clinique ska vara fuktsäker i upp till 24 timmar och klara både fuktighet och tårar. Det ska räcka med varmt vatten för att tvätta bort. Borsten ska ge vackert långa fransar, och även längd till de allra kortaste av ögonfransarna. Clinique mascara 38 grader är även oftalmologiskt testad.”

Pris i skrivande stund: 245:- (Länk)

Clinique Mascara - Clinique Lash Power Mascara Recension

Clinique Lash Power Mascara Recension:

Applicering: Separerar fint och går att jobba mycket med fransarna. Går att bygga upp men man måste då doppa två gånger, för det är inte jättemycket mascarakräm på borsten. Enkel även på underfransarna.

Borste: Bra precision och jag gillar att borsten är smal och lång. Gillar även att den är mjuk, den kammar fint fast den inte är av gummi.

Resultat: Klumpar jättemycket på mig! Nästan så jag blir osäker på om jag fått ett måndagsexemplar. Det syns tydligt på bilden vad jag menar. Det blev inte fint.

Enkel att tvätta bort? Ja! Halvenkel med min vanliga makeupremover (micellärt vatten), den försvann inte direkt men det gick. Med vanlig ansiktsrengöring och vatten var det inga problem alls!

Hållbarhet: Svart under ögat i slutet av dagen. Den håller för fukt och olja men jag var svart längre ner under ögat än var mina underfransar når, vilket måste innebära att den smulat under dagen och därmed färgat svart under ögat. Men den hade inte färgat av sig på ögonlocket så den passar oljig hy på det sättet.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Lätt att tvätta bort i varmt vatten (40+ grader).
+
Håller för tårar och fukt utan att kladda.
+ Bra borste för enkel applicering.
Klumpar sig, inget fint resultat på mina fransar.

Sammanfattning: Jag googlade “Clinique Lash Powder Mascara recensioner” och blir mer och mer säker på att jag fått ett måndagsexemplar, eftersom många verkligen gillar den! Själv gillar jag verkligen borsten och hade den inte smulat så hade den säkert hållit bra också. Jag får kanske köpa en ny och uppdatera denna recension :) Men om den ska vara såhär klumpig så är det verkligen en dealbreaker för mig och hamnar på sista plats som mascara bäst i test.

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 1 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Xlash Mascara Recension

Egenskaper: Förlängande Volym: 7 g Prisklass: Medel

Xlash Mascara Recension, bästa mascaran, mascara bäst i test

Produktbeskrivning:

“Xlash Mascara ska hjälpa till att få maximal längd på ögonfransarna. Mascaran har vårdande egenskaper och en smart borste som gör att mascaran inte klumpar. Xlash Mascara ska även ge extra volym och 100% färg till varje ögonfrans. Den har en hög koncentration av kolsvarta pigment och säkerställer en rik och djup färg.”

Pris i skrivande stund: 169:- (Länk)

Xlash Mascara Recension bäst i test

Xlash Mascara Recension:

Nästan den bästa mascaran! Plats nummer två som mascara bäst i test!

Applicering: Mycket färg på en gång och man kan jobba länge med borsten, vilket jag gillar! Min frisör tipsade mig om Xlash Mascara och sa “äntligen har jag hittat rätt!”.

Mascaraborste: Stor och böjd borste. När jag såg den så tyckte jag inte att den såg så bra ut faktiskt, men den kammar fint och ger bra precision!

Resultat: Volym och längd! Inte jätteseparerade ögonfransar men ändå “fint borstade” skulle jag säga. Tycker eventuellt att den är lite otymplig dock, jag råkade kladda en del på ögonlocket.

Övrigt: Det som kladdade på huden var väldigt enkelt att ta bort med en torr tops!

Hållbarhet: Klockren hållbarhet!! Inte ett spår av smul eller kladd. Väldigt nöjd!!

Enkel att tvätta bort? Enkel att tvätta bort, både med micellärt vatten och min vanliga rengöring och varmvatten.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Sitter hela dagen!
+
Inget klumpande eller kladdande.
+ Kolsvart
Lite otymplig borste

Sammanfattning: Fullträff! Gillar att jag kan jobba länge med borsten, resultatet blir fint med lagom volym, separation och framför allt fin längd. Och så sitter den bra hela dagen också! Hade inte Sensai varit med i detta “mascara bäst i test” så hade Xlash kammat hem vinsten! Jag får lite snyggare fransar av Sensai, men dom har nästan en delad förstaplats!

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 5 / 5 likes!

Hoppa tillbaka till toppen ⤴


 

Lancome Mascara – Lancôme Hypnose Mascara Recension

Egenskaper: Förlänger, Markerar & Volymgivande Volym: 6,5 g Prisklass: Lyx

Lancome Mascara - Lancôme Hypnose Mascara Recension

Produktbeskrivning:

“Hypnôse från Lancômes är en av deras bästa och populäraste mascaror! Den ska göra ögonfransarna upp till 6 gånger fylligare och ska kunna målas i flera lager samtidigt som fransarna håller sig separerade. Ska passa alla typer av ögonfransar.”

Pris i skrivande stund: 329:- (Länk)

Lancome Mascara - Lancôme Hypnose Mascara bäst i test

Lancôme Hypnose Mascara Recension:

Applicering: Lättjobbad och snabbjobbad! Man kan jobba länge med borsten utan att formulan torkar eller klumpar, men det behövs typ inte för de blir fina av bara några drag.

Mascaraborste: Trevlig mjuk borste! Bra precision, även på underfransarna.

Resultat: Kolsvarta ögonfransar fin volym! På dessa bilder så ser fransarna dock inte jättefina ut (?) måste jag säga. Men jag har använt den flera gånger och tycker att dom blir jättefina faktiskt! Mer volym än separation, men ändå fint borstade liksom. Nöjd!

Hållbarhet: Färgar litegrann under ögonen, men annars väldigt bra. Höll bra även en dag då jag skottade snö samtidigt som det snöade mycket blötsnö :)

Enkel att tvätta bort? Inga svårigheter att tvätta bort.

Fördelar (+) och Nackdelar (-):

+ Inget smulande eller kladdande.
+
Bra formula & borste för lätt applicering. 
+
Snabbmålad!
Aningen dyr för mängden.

Sammanfattning: Lancome Hypnose Mascara ger jättefina fransar och väldigt snabbmålad! Litar inte på hållbarheten 100% om jag ska göra någonting viktigt, då den ändå har en tendens att färga av sig lite under ögonen. Men tror att den håller väldigt bra på de flesta! Över 300 kronor för 6,5 gram är i det lyxigaste laget, men hade den bara haft lite bättre hållbarhet så hade jag nog sagt att den är värd pengarna :) Hade den haft klockren hållbarhet så hade den absolut tävlat om förstaplatsen som mascara bäst i test!

→ Läs fler recensioner & köp denna på Nordicfeel.se!

Betyg: 4 / 5 likes!